Julkaistu: 29.03.2018 15:32

Tämä selittää Liigan puhutun ihmenousun – ”Pelattiin täysin pussiin”

Kiekkokiuas pureutuu Liigan puolivälieräiltaan, jossa HIFK:lla, Tapparalla ja TPS:llä on mahdollista varmistaa paikkansa välierissä.

Mikä selittää HIFK:n ihmenousun ja puolestaan JYPin sulamisen – puhuttaneessa HIFK:n 7-6 -jatkoaikavoitossa?

Miksi TPS:llä on ollut tahmeampaa viime otteluissa SaiPaa vastaan? Entä miksi Tappara ei saanut vielä taitettua KalPan niskaa?

Hyppää Kiekkokiukaan lauteille – ja ota lähtökohdat illan kierrokselle talteen:

Julkaistu: 16.04.2018 18:55

Kärpät ja Tappara miekkailevat Liiga-finaaleissa paremmuudestaan ja Suomen mestaruudesta.

– Se ei ole sattumaa. Nämä ovat kaksi organisaatiota, jossa ennen muuta urheilua on tehty parhaimmin, Kiekkokiukaan jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen tunnustaa.

Julkaistu: 09.04.2018 16:01

Kiekkokiuas pureutuu Liigan maanantai-illan välieräpareihin, joissa omaa sarjaansa 2-1 -otteluvoitoin johtava Kärpät kohtaa HIFK:n Helsingissä ja 3-0 -voitoin TPS:ää vastaan johtavalla Tapparalla on mahdollisuus kotikentällään varmistaa paikka Liigan finaaleissa.

Julkaistu: 03.04.2018 14:51

Liigan välierät pääsevät tiistai-iltana täyteen vauhtiin, kun runkosarjan voittanut Kärpät isännöi CHL-mestari JYPin puolivälierissä kellistänyttä HIFK:ta. Kiekkokiukaan voimalaiturit Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen kiinnittävät huomionsa monin eri kulmin sarjan vääntöön.

Julkaistu: 28.03.2018 17:10

Kiekkokiuas tarkastelee Liigan kaikkien puolivälieräsarjojen tilannetta.

Kärpät on ottanut kuskin paikan puolivälieräsarjassa Ässiä vastaan. Sillä on mahdollisuus varmistaa välieräpaikka jo keskiviikkoiltana kotikentällään Raksilassa.