Julkaistu: 20.04.2018 05:00

Haaste JANO 2018 -keräykseen

Maailman vaikutusvaltaisin lastenjärjestö Unicef järjestää perinteisen janokeräyksen tänä vuonna jo 21. kerran. Keräyksen tuotto kohdistetaan hätäaputyöhön. Pelkällä yhdellä eurolla saadaan esim. jo 1250 litraa puhdasta vettä sitä kipeästi tarvitseville.

Haastamme Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustuksen saaneiden Forssan ja Tammelan kaupungin- ja kunnanjohtajat, johtavat virkamiehet, valtuustot ja hallitukset, lautakuntien jäsenet, työntekijät ja muitakin kuntalaisia mukaan janokerääjiksi pe-ma 27.–30.4.2018. Keräysvuoro on vain kaksi tuntia ja keräyspaikkoina toimivat Forssan Citymarketin ja Prisman kauppakäytävät. Myös Tammelassa on mahdollista kerätä. Keräyslippaan voi pyytää myös omalle työpaikalle.

Unicef on tehnyt pitkäjänteistä työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta jo yli 70 vuotta. Myös sodasta toipuva Suomi sai aikanaan apua Unicefilta vuosina 1947–51, yhteensä nykyrahassa mitaten n. 14,5 miljoonan euron arvosta. Olisiko nyt meidän vuoromme auttaa sotien ja kriisien keskellä eläviä lapsia kohti parempaa huomista?

Tehdään yhdessä hyvä tulos ja samalla paikkakuntiamme positiivisella tavalla tunnetuiksi! Jos haluat tulla mukaan, ilmoittaudu kerääjäksi mahd. pian joko kirsi.vikman@hotmail.com tai 040-4123 865.

Unicefin Forssan vapaaehtoisryhmän puolesta

Eija Ahtiainen

puheenjohtaja

Maria Erkkilä

sihteeri

Kirsi Vikman

janovastaava

Julkaistu: 24.05.2018 08:25

Kiitos Forssan Lehdelle saamastani suuresta huomiosta. Jutussa oli yksi moka ja se oli minun. Kolumneja olen kirjoittanut vähän yli 50. Sen lisäksi olen kirjoittanut eri lehtien yleisönosastoihin noin 90 kirjoitusta ja toimittanut matkan varrella noin 10 vaalilehteä.