Julkaistu: 13.05.2018 14:47

Tanska-tappiota toppuutellut Petteri Sihvonen näkee Leijonissa vahvoja merkkejä – ”Jotain täysin uutta Lauri Marjamäen aikana”

  • KUVA: European Pressphoto Agency EPA

Suomi käänsi kiekkokansan mielialaa ylösalaisin. Jos Tanska-tappio oli pettymys, oli Kanadasta tullut 5-1 -voitto todellinen yllätys.

Kiekkokiukaan jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen näki Tanska-tappion jälkeen, että Leijonien prosessi etenee raiteillaan shokkitappiosta huolimatta. Sihvonen näkee nyt, että vaikka vastassa ei ollut vahvimmassa iskussa ollut Kanada, Leijonissa on hyviä merkkejä mennä jopa pitkälle MM-kisoissa.

Mutta mihin Leijonat voi yltää?

Siihen Sihvonen antaa näkemyksensä Kiekkokiukaan tuoreimmasta lähetyksestä.

Julkaistu: 30.05.2018 19:40

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.

Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.

Julkaistu: 10.05.2018 11:17

MM-kisoissa on jälleen herättänyt keskustelua se, että onko arvokisatasolla liikaa heittopusseja. Turnauksessa on nähty useita murskavoittoja ja rökäletappioita, jotka ovat heittäneet puheenaiheeseen bensaa liekkeihin. Esimerkiksi Etelä-Koreaa on heitelty kisoissa kuin märkää rättiä.

Julkaistu: 16.04.2018 18:55

Kärpät ja Tappara miekkailevat Liiga-finaaleissa paremmuudestaan ja Suomen mestaruudesta.

– Se ei ole sattumaa. Nämä ovat kaksi organisaatiota, jossa ennen muuta urheilua on tehty parhaimmin, Kiekkokiukaan jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen tunnustaa.

Julkaistu: 09.04.2018 16:01

Kiekkokiuas pureutuu Liigan maanantai-illan välieräpareihin, joissa omaa sarjaansa 2-1 -otteluvoitoin johtava Kärpät kohtaa HIFK:n Helsingissä ja 3-0 -voitoin TPS:ää vastaan johtavalla Tapparalla on mahdollisuus kotikentällään varmistaa paikka Liigan finaaleissa.