Julkaistu: 15.05.2018 05:00

Lamminrannan iltaserenadi äideille

Seredadi on iltamusiikkia, joka esitetään tervehdyksenä joka ilta uimarannalla, lauantaina se alkoi klo 20.00 jatkuen aina 01.30. Jokainen forssalainen tietää, missä juodaan pussikaljat, toivottavasti myös poliisi. Mopoautot ajoivat letkana Lamminkatua kääntyen Rantapromenadille (ajoneuvolla ajo kielletty), myös useat henkilöautot tekivät näin. Myös Hämeen taksin naiskuljettaja ummisti silmät kieltomerkin kohdalla klo 20.55, kun hän vei asiakkaan uimarannalle.

Kun on kymmeniä juomassa olutta, niin eittämättä tulee tarvetta hakeutua pusikoihin asioimaan. Forssan kaupunki voisi tuoda useita bajamajoja alueelle. Näin saataisiin yleinen uimaranta eliminoitua virtsanhajusta.

Tietysti betoniporsaat voisivat olla jonkinlainen ratkaisu hidastaen pääsyä areenalle.

Nuorisolla on loistavat olosuhteet kokoontua lämpimänä kesäiltana seurustelemaan, on vain huomioitava ympäristö missä ollaan, metelöinti saattoi kuulua myös sairaalan vuodeosastolle asti. Tämä koskee myös sinua auton kuljettaja, kun ajoit kävelytiellä huomattavaa nopeutta ja olit aikeissa menettää ajoneuvon hallinnan kaivurin kylkeen.

Nuorisossa on tulevaisuus ja Forssassa Comme ci comme ca eli niin tai näin sinne päin.

Turkulainen paluumuuttaja

Julkaistu: 19.05.2018 05:00

Me katsomme tapahtumia jälkiviisauden silmälaseilla. 1917 lokakuun kaappauksessa ei ollut vielä näköpiirissä vallankumouksen jälkiseuraukset.. Vain väliaikaisen hallituksen syrjäyttäminen, koska se ei ollut suostunut sodan loppumiseen Saksan kanssa.