Julkaistu: 17.05.2018 08:14

Durantin vire ei riittänyt - Houston tasoitti länsilohkon finaalisarjan NBA:ssa

Koripallon NBA:ssa Houston Rockets tasoitti länsilohkon finaalisarjan 1-1:een torstaiyönä Suomen aikaa. Sarja meni tasoihin, kun Houston voitti Golden State Warriorsin lohkofinaalin toisessa kohtaamisessa 127-105.

Houstonin kovimmat pistemiehet olivat James Harden ja Eric Gordon, jotka molemmat heittivät 27 pistettä.

- Tämä oli koko joukkueen taistelu. Pelasimme kovemmin ja fiksummin kuin ensimmäisessä ottelussa, Harden tiivisti ja viittasi maanantaina kärsittyyn 106-119-tappioon.

Paikkaan NBA:n finaaleissa vaaditaan neljä voittoa. Itälohkossa Boston Celtics johtaa Cleveland Cavaliersia voitoin 2-0. Hallitsevan mestarin Warriorsin ja Rocketsin ottelusarja jatkuu sunnuntaina.

- Teemme edelleen virheitä ja voimme parantaa. Tiedämme kuinka vaikeaa on voittaa, mutta olemme valmiita, James Harden sanoi.

Golden Staten tehomies puolestaan oli Kevin Durant 38 pisteellään. Durant jätti joukkuetoverinsakin kauas taakse pisteissä, kun toiseksi tehokkain Golden Staten riveistä oli 16 pistettä tehnyt Stephen Curry.

Lohkofinaalin ensimmäisessä kohtaamisessa Durantin vire vei Golden Staten 119-106-voittoon. Durant heitti tuolloin 37 pistettä.

Golden State on NBA:n hallitseva mestari.

Julkaistu: 27.05.2018 12:24

Koripallon NBA:ssa myös länsilohkon loppuottelujoukkue ratkeaa vasta lohkofinaalien seitsemännessä ottelussa. Hallitseva mestari Golden State Warriors tasoitti voitot 3-3:een runnomalla 115-86-voiton Houston Rocketsista.