Julkaistu: 18.05.2018 09:13

Tammelan apteekin ryöstöstä epäillyt on saatu kiinni

Tammelan apteekin ryöstöstä epäillyt miehet on saatu kiinni. Poliisi tavoitti noin puolitoista tuntia teon jälkeen kaksi miestä tammelalaisesta asunnosta.

-Asunnosta löytyi vuonna 1986 ja vuonna 1982 syntyneet tammelaismiehet ja samoja lääkevalmisteita, joita apteekki ilmoitti varastetuksi, vanhempi rikoskonstaapeli Jukka Kastikainen kertoo.

Kastikaisen mukaan tapausta tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä ryöstönä ja huumausaineen käyttörikoksena.

Apteekki ryöstettiin torstaina hieman ennen sulkemisaikaa. Apteekkiin marssi ennen iltaseitsemää kaksi naamioitunutta miestä, jotka uhkasivat henkilökuntaa käytetyillä huumeneuloilla.

Miehet viipyivät apteekissa vain hetken, sillä he pakenivat, kun apteekkiin saapui asiakas. Saaliiksi ryöstäjät saivat vähäisen määrän lääkkeitä.

Apteekkari Sari Westermarckin mukaan työntekijät ovat tapauksesta järkyttyneitä. Westermarck ei itse ollut paikalla tapahtumahetkellä.

Tammelan apteekissa on apteekkien tapaan turvajärjestelmä. Tekijöiden kuvat ovat tallentuneet turvakameraan. Kameran nauha toimitetaan perjantaina poliisille.

Tammelan apteekki on normaalisti auki perjantaina. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/51546-tammelan-apteekki-ryostettiin-huumeneuloilla-uhaten-poliisilla-epaily-tekijoista

Julkaistu: 15.08.2018 17:41

Jokiläänin kansalaisopiston oman osa-aikaisen rehtorin saaminen nytkähti jälleen askeleen eteenpäin, kun myös Ypäjän kunnanhallitus antoi puoltavan lausunnon tiistain kokouksessa. Jo aiemmin Jokioisten kunnanhallitus sekä Humppilan kunnanhallitus puolsivat esitystä.

Julkaistu: 15.08.2018 17:12

Jokioisilla valtatie 2:lla sijaitseva varalaskupaikka on syyskuussa muutaman päivän ajan Puolustusvoimien harjoituskäytössä.

Satakunnan lennosto järjestää alueella Baana18-harjoituksen. Harjoitustoiminta asettaa rajoituksia valtatien yleiselle käytettävyydelle.

Julkaistu: 15.08.2018 17:12

Sen piti olla puolen tunnin rutistus, vaan eipä ollutkaan. Härkätien varrella kumoon kupsahtaneen kilometripylvään saaminen takaisin paikalleen kuulostaa yksinkertaisemmalta kuin onkaan.

-Ei tätä miesvoimin ole voinut nurin saada, miettivät Asko Koivu ja Pekka Kauppi.

Julkaistu: 15.08.2018 12:00

Uuden sähkösopimuksen piiriin ovat tulossa myös Forssan vesihuoltoliikelaitos, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä, Forssa-asunnot oy, Forssan Yrityskehitys, Forssan kaupungin Vanhustenkotiyhdistys sekä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä mukaan lukien Faktia oy.

Julkaistu: 15.08.2018 05:00

Niin sanotut kesäkissat ovat jälleen vaarassa jäädä hylätyiksi ennen talvea. Kesäkissoiksi kutsutaan kissoja, jotka on hankittu pelkästään kesän mökkikautta varten tai kissa on päätynyt kotinsa ulkopuolelle ja löytänyt uuden kodin kesämökiltä, jossa kissalle on tarjottu ruokaa ja suojaa.