Julkaistu: 18.05.2018 09:13

Tammelan apteekin ryöstöstä epäillyt on saatu kiinni

Tammelan apteekin ryöstöstä epäillyt miehet on saatu kiinni. Poliisi tavoitti noin puolitoista tuntia teon jälkeen kaksi miestä tammelalaisesta asunnosta.

-Asunnosta löytyi vuonna 1986 ja vuonna 1982 syntyneet tammelaismiehet ja samoja lääkevalmisteita, joita apteekki ilmoitti varastetuksi, vanhempi rikoskonstaapeli Jukka Kastikainen kertoo.

Kastikaisen mukaan tapausta tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä ryöstönä ja huumausaineen käyttörikoksena.

Apteekki ryöstettiin torstaina hieman ennen sulkemisaikaa. Apteekkiin marssi ennen iltaseitsemää kaksi naamioitunutta miestä, jotka uhkasivat henkilökuntaa käytetyillä huumeneuloilla.

Miehet viipyivät apteekissa vain hetken, sillä he pakenivat, kun apteekkiin saapui asiakas. Saaliiksi ryöstäjät saivat vähäisen määrän lääkkeitä.

Apteekkari Sari Westermarckin mukaan työntekijät ovat tapauksesta järkyttyneitä. Westermarck ei itse ollut paikalla tapahtumahetkellä.

Tammelan apteekissa on apteekkien tapaan turvajärjestelmä. Tekijöiden kuvat ovat tallentuneet turvakameraan. Kameran nauha toimitetaan perjantaina poliisille.

Tammelan apteekki on normaalisti auki perjantaina. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/51546-tammelan-apteekki-ryostettiin-huumeneuloilla-uhaten-poliisilla-epaily-tekijoista

Julkaistu: 18.06.2018 16:31

Forssassa pilotoidaan tänä kesänä Film Office -hanke.

Hankkeen tarkoitus on luoda organisaatio, joka pystyy tuottamaan palveluja erilaisille TV-sarjojen ja elokuvien kuvausryhmille ja toimimaan linkkinä paikallisten palveluntarjoajien ja tuotantoyhtiöiden välillä.

Julkaistu: 18.06.2018 05:00

Tammelan hautausmaalla kaatunut puolitoista metriä korkea hautakivi herättää keskustelua hautakivien hoidosta ja vastuista. Tammelan seurakunnan hautausmaanhoitaja Jyrki Hakalan mukaan vainajan omaisten tulisi huolehtia hautakiven oikaisemisesta ja kunnossapidosta.