Julkaistu: 26.05.2018 21:01

Forssa-päivänä palkittiin kaupunkikuvan ja kulttuurielämän edistäjiä - kunniakirja hip hop- festivaaleille

Forssa-päivää juhlistettiin kulttuurin ja ohjelmanumeroiden merkeissä Forssan torilla lauantaina. Tapahtuman yhteydessä jaettiin myös Forssan elävöittäjä ja kaunistaja- kunniakirjat. Vuodesta 2007 myönnetyn tunnustuksen kävivät jakamassa Forssa-viikosta vastaavan Forssa Eläväksi ja Kauniiksi- yhdistyksen puheenjohtaja Ilppo Aaltonen ja johtokunnan jäsen Jaana Luomala.

Juttu jatkuu vielä...

 

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin ja tee tilaus.

Tutustu tilauksiin

Julkaistu: 24.06.2018 12:31

Juhannuksen vietto on jatkunut suhteellisen rauhallisena lauantaipäivän ja sunnuntain vastaisen yön aikana, kerrotaan poliisin tilannekeskuksista eri puolilta Suomea.

Esimerkiksi Pohjanmaalla ja Hämeessä poliisilla on ollut saman verran tehtäviä kuin normaalina kesäviikonloppuna.

Julkaistu: 23.06.2018 12:30
Multiple images

Vielä kymmenen vuotta sitten juhannuksena kaupunkiin jääneet saivat tuijotella tyhjiä katuja. Kaupat olivat kiinni, ja ainoastaan satunnaiset baarit ja kioskit olivat rajoitetusti auki. Nyt kaikki on toisin.

Julkaistu: 23.06.2018 10:07

Hämeen poliisi sai kiinni lukuisia liikenteeseen lähteneitä humaltuneita henkilöitä poliisilaitoksen toiminta-alueella juhannusaattona.

Lopella miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Rautakoskentiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,86 promillea.