Julkaistu: 11.06.2018 18:58

Turvealueella Tammelassa palo

Rinnansuon turvetuotantoalueella Tammelassa syttyi tänään iltapäivällä keskisuuri palo.

Alueella oli 2–3 erillistä syttymää, jotka saatiin kuitenkin hyvin kiinni. Palo ei päässyt leviämään turveaumaan eikä metsään.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juha Alander arvelee, että palo sai alkunsa työlaitteesta.

-Olisiko siitä tullut kipinä, kun siellä ajettiin koneella. Turveauma on nyt erittäin kuiva, joten se ei tarvitse kuin mekaanisen tahattoman kipinän. Selkeää muuta syytä palolle ei löytynyt.

Vahingot jäivät kuitenkin lähes olemattomiksi. Alueella oli muutaman neliön syttymiä, jotka pelastuslaitos taltutti turpeet kastelemalla ja kääntämällä. FL

Julkaistu: 24.06.2018 12:31

Juhannuksen vietto on jatkunut suhteellisen rauhallisena lauantaipäivän ja sunnuntain vastaisen yön aikana, kerrotaan poliisin tilannekeskuksista eri puolilta Suomea.

Esimerkiksi Pohjanmaalla ja Hämeessä poliisilla on ollut saman verran tehtäviä kuin normaalina kesäviikonloppuna.

Julkaistu: 23.06.2018 12:30
Multiple images

Vielä kymmenen vuotta sitten juhannuksena kaupunkiin jääneet saivat tuijotella tyhjiä katuja. Kaupat olivat kiinni, ja ainoastaan satunnaiset baarit ja kioskit olivat rajoitetusti auki. Nyt kaikki on toisin.

Julkaistu: 23.06.2018 10:07

Hämeen poliisi sai kiinni lukuisia liikenteeseen lähteneitä humaltuneita henkilöitä poliisilaitoksen toiminta-alueella juhannusaattona.

Lopella miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Rautakoskentiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,86 promillea.