Julkaistu: 16.06.2018 22:12

Yleisö ja numerolappu siivittivät Puupposen hurjaan lentoon

  • Lassi Puupponen yltyi hurjaan menoon kympillä.

Lassi Puupponen yllätti itsensäkin Forssan Suvi-illassa. Puupponen selvitti lämpimässä kelissä kympin stricker-pyörällään ajassa 1.22, kun tavoitteena oli 1.40.

– Kai se on se numerolappu. Kun sen saa rintaan, tulee siitä lisäbuustia, Puupponen kertoo.

Puupponen antoi kiitosta myös Suvi-illan mahtavalle yleisölle.

– Minua kannustettiin ihan nimellä, vaikka en läheskään kaikkia heistä tuntenut. Siinä oli yhdessäkin ylämäessä noin 20 hengen porukka, joka kannusti minut mäen ylös. En ollut selvinnyt siitä harjoituksissa ilman avustajani Vikmanin Matin apua.

Puupponen huokaisi kisan jälkeen hetkisen kotonaan Tammelassa. Iltaohjelma Mustialan olutmestarina toimineella Puupposella oli selvä.

– Suuntaan tästä Tammelan Makkaramarkkinoiden olutteltalle. Olen sen mielestäni ansainnut. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/52940-puupponen-valmis-suvi-iltaan-olo-kuin-laitumelle-paasya-odottavalla-varsalla

 

Julkaistu: 18.07.2018 09:30
Multiple images

Tammerfest alkaa tänään Tampereella. Ratinanniemen festivaalipuisto sijaitsee keskustan kupeessa, joten musiikkielämysten välillä kannattaa helliä myös omaa vatsaa. Tampere on monipuolinen ja tasokas ruokakaupunki, jossa on ravintoloita jokaiseen makuun.

Julkaistu: 17.07.2018 19:57

Ensi lauantaina Tammelassa pelattava rantalentopallon Hakkapeliitta Beach on entistä kovatasoisempi.

Yhdettätoista kertaa pelattavan turnauksen kilpasarjassa nähdään pelaajia sekä liiga- että ykkössarjatasolta ja tietysti myös kotikunnan Ryskeen kakkossarjajoukkueesta,

Julkaistu: 17.07.2018 17:35
Multiple images

Kahdeksisenkymmentä seinille ripustettavaa teosta täydennettynä kymmenkunnalla veistostaiteen edustajalla. Tapuliryhmä tuo jälleen esille itseään sekä monipuolisessa että moni-ilmeisessä näyttelyssä nimikkopaikassaan Jokioisten Tapulimakasiinissa.

Julkaistu: 17.07.2018 13:47

Kaupasta ostettavat ruukkusalaatit ja yrtit maistuvat ympäri vuoden, mutta ongelmana on heikko säilyvyys: ruokahävikkiä tulee vääjäämättä, kun kasvit nuupahtavat keveisiin ruukkuihinsa – pahimmassa tapauksessa jo ennen ensimmäistä käyttökertaa.