Julkaistu: 17.06.2018 13:53

Rattijuoppo pinkoi poliisia pakoon Tammelassa

Poliisipartio yritti pysäyttää lauantai-iltana Tammelassa Forssantiellä pakettiautoa, josta oli tullut ilmoitus hätäkeskukseen rattijuopumusepäilyn vuoksi. Auto ei pysähtynyt poliisin pysähtymismerkistä, vaan kiihdytti nopeuttaan ja jatkoi Portaan suuntaan. Tammelantiellä kuljettaja menetti auton hallinnan ja suistui ulos tieltä.

Poliisin tultua ulosajopaikalle, oli kuljettaja paennut autostaan jalkaisin maastoon. Ohikulkijat kertoivat miehen juosseen Tammelan keskustan suuntaan. Poliisipartio sai keskustassa noin kolmekymppisen miehen kiinni ja hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen.

Mies myönsi poliisille kuljettaneensa ulosajanutta autoa. Puhalluskokeen tulos oli 1,81 o/oo, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen lukemat. Miehen kuljettama pakettiauto oli vaurioitunut ulosajon seurauksena ja myös katkaissut puisen valaisinpylvään ja tärvellyt istutuksia. FL

 

Julkaistu: 18.07.2018 09:30
Multiple images

Tammerfest alkaa tänään Tampereella. Ratinanniemen festivaalipuisto sijaitsee keskustan kupeessa, joten musiikkielämysten välillä kannattaa helliä myös omaa vatsaa. Tampere on monipuolinen ja tasokas ruokakaupunki, jossa on ravintoloita jokaiseen makuun.

Julkaistu: 17.07.2018 19:57

Ensi lauantaina Tammelassa pelattava rantalentopallon Hakkapeliitta Beach on entistä kovatasoisempi.

Yhdettätoista kertaa pelattavan turnauksen kilpasarjassa nähdään pelaajia sekä liiga- että ykkössarjatasolta ja tietysti myös kotikunnan Ryskeen kakkossarjajoukkueesta,

Julkaistu: 17.07.2018 17:35
Multiple images

Kahdeksisenkymmentä seinille ripustettavaa teosta täydennettynä kymmenkunnalla veistostaiteen edustajalla. Tapuliryhmä tuo jälleen esille itseään sekä monipuolisessa että moni-ilmeisessä näyttelyssä nimikkopaikassaan Jokioisten Tapulimakasiinissa.

Julkaistu: 17.07.2018 13:47

Kaupasta ostettavat ruukkusalaatit ja yrtit maistuvat ympäri vuoden, mutta ongelmana on heikko säilyvyys: ruokahävikkiä tulee vääjäämättä, kun kasvit nuupahtavat keveisiin ruukkuihinsa – pahimmassa tapauksessa jo ennen ensimmäistä käyttökertaa.