Julkaistu: 17.06.2018 15:16

12 x rattijuopumus, 24 x kortitta ajo, 3 x etsintäkuulutus - poliisi takavarikoi kolmekymppisen miehen auton

Poliisipartio havaitsi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikenteessä katsastamattoman ja liikennekäytöstä poistetun henkilöauton Forssassa Tampereentiellä. Kuljettajaksi osoittautui noin 30-vuotias, ajokiellossa oleva mies. Miehelle tehty huumausainepikatesti näytti positiivista amfetamiinin osalta.

Kyseinen kuljettaja oli syyllistynyt rattijuopumukseen 12 kertaa aiemmin vuoden sisällä, ajanut autoa ilman ajo-oikeutta 24 kertaa ja hänellä oli kolme voimassa olevaa etsintäkuulutusta. Mies otettiin kiinni, hänet vietiin verikokeisiin ja hänen autonsa takavarikoitiin.

Rikosnimikkeiksi kirjattiin rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos. FL

 

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.