Julkaistu: 08.07.2018 08:55

Ypäjällä paloi omakotitalo - ei tietoa asukkaasta

  • Omakotitalo tuhoutui palossa täysin. KUVA: Simo Päivärinta

Ypäjällä paloi sunnuntain vastaisena yönä pieni omakotitalo. Talossa on asunut yksi ihminen. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella ei ollut sunnuntaiaamuna tietoa, oliko asukas kotona palon alkaessa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kolmen aikaan sunnuntaiyönä. Päivystävän palomestarin mukaan talo oli täyden palon vaiheessa pelastusyksikön saapuessa paikalle.

 Palo saatiin sammutettua yön aikana, ja talon vieressä olleet omakotitalot säästyivät. Sammutustöihin osallistui kymmenkunta yksikköä.

Palon syttymissyy ei ole tiedossa.

 

Lisätty kuva klo 12.10.

Uutista täydennetty klo 12.52.

Uutista täydennetty klo 16.31.

 

Julkaistu: 16.07.2018 19:25

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien huippukokous veti ihmisiä Helsingin keskustaan maanantai-iltapäivänä. Esplanadin puistoon oli kerääntynyt sekalainen joukko uteliaita suomalaisia, turisteja ja mielenosoittajia, jotka toivovat näkevänsä vilauksen presidenttien autosaattueista.

Julkaistu: 16.07.2018 18:37

Amerikkalaiselta kuulostava mies poistettiin presidentinlinnasta juuri ennen presidenttien yhteisen tiedotustilaisuuden alkua. Paikalla olevan Lännen Median toimittajan mukaan miehellä oli mukanaan jonkinlainen paperilappu, jota hän piti aluksi esillä.