Julkaistu: 09.07.2018 12:32

Ypäjällä jälleen kuolonuhri omakotitalon palossa – ei epäillä rikosta

  • Kuva: Simo Päivärinta

Ypäjän Maijanpolulla paloi sunnuntain vastaisena yönä pieni omakotitalo. Sunnuntaina palonsyyn tutkinnan yhteydessä palaneesta talosta löytyi vainaja.

Poliisi selvittää vainajan henkilöllisyyttä ja kuolemansyytä. Alustavan selvityksen perusteella asiaan ei epäillä liittyvän mitään rikosta.

Reilu viikko sitten sunnuntaina 1. heinäkuuta Ypäjällä paloi asumaton omakotitalo, josta pelastuslaitoksen henkilöstö löysi myös vainajan.

Hämeen poliisin rikoskomisario Tomi Repo ei kuitenkaan usko, että tapaukset liittyisivät toisiinsa.

-On puhdasta sattumaa, että Ypäjällä on sattunut kaksi kuolemaan johtanutta tulipaloa viikon sisään. Mitään yhteistä paloilla ei ole, Repo totesi.

Poliisilla ei ollut antaa lisätietoa kummastakaan vainajasta vielä tässä vaiheessa. FL

 

Uutista täydennetty klo 13.45.

Julkaistu: 18.07.2018 09:30
Multiple images

Tammerfest alkaa tänään Tampereella. Ratinanniemen festivaalipuisto sijaitsee keskustan kupeessa, joten musiikkielämysten välillä kannattaa helliä myös omaa vatsaa. Tampere on monipuolinen ja tasokas ruokakaupunki, jossa on ravintoloita jokaiseen makuun.

Julkaistu: 17.07.2018 19:57

Ensi lauantaina Tammelassa pelattava rantalentopallon Hakkapeliitta Beach on entistä kovatasoisempi.

Yhdettätoista kertaa pelattavan turnauksen kilpasarjassa nähdään pelaajia sekä liiga- että ykkössarjatasolta ja tietysti myös kotikunnan Ryskeen kakkossarjajoukkueesta,

Julkaistu: 17.07.2018 17:35
Multiple images

Kahdeksisenkymmentä seinille ripustettavaa teosta täydennettynä kymmenkunnalla veistostaiteen edustajalla. Tapuliryhmä tuo jälleen esille itseään sekä monipuolisessa että moni-ilmeisessä näyttelyssä nimikkopaikassaan Jokioisten Tapulimakasiinissa.

Julkaistu: 17.07.2018 13:47

Kaupasta ostettavat ruukkusalaatit ja yrtit maistuvat ympäri vuoden, mutta ongelmana on heikko säilyvyys: ruokahävikkiä tulee vääjäämättä, kun kasvit nuupahtavat keveisiin ruukkuihinsa – pahimmassa tapauksessa jo ennen ensimmäistä käyttökertaa.