Julkaistu: 10.07.2018 11:04

Erikoinen murto Majatalontiellä Jokioisilla

Jokioisilla sattui maanantaina noin klo 3.30–16.30 välillä erikoinen tapaus.

Omakotitaloon Majatalontiellä oli tunkeuduttu, mutta mitään ei varastettu. Talossa oli omistajan mukaan siirrelty tavaroita. Ei ole vielä tietoa, kuinka murtautuja pääsi sisälle taloon.

Murtautuja oli myös irrottanut talon ulkovajasta lukkojen kiinnikkeet, jotta saisi oven auki. Vajastakaan ei silti varastettu mitään.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki epäilyttävät havainnot poliisin palvelupäivystykseen. FL

Julkaistu: 16.07.2018 18:16
Multiple images

Jos häissä perinteisen valssin tilalla tanssittaisiinkin tango, kappaleen valinta ei olisi lainkaan yksinkertaista. Tanssijoiden ja tangon olisi kohdattava täydellisesti. Valinnan tekisi tunteilla voimakkaasti ladattu tango eikä avioon aikova pari.

Julkaistu: 16.07.2018 16:13
Multiple images

Forssalainen Kati Kettunen huoahtaa, että lämpöä piisaa. Kerrostaloasunnossa lämpö on suunnilleen sama kuin varjossa. Tuulettimet olo- ja makuuhuoneissa auttavat. Sekarotuista Vili-koiraa on toki ulkoilutettava, mutta ei nyt 4 tai 7 kilometrin lenkkejä kuten tavallisesti.

Julkaistu: 16.07.2018 10:00

Entisaikaan leivät leivottiin omasta leipäjuuresta, joka saattoi kiertää suvussa taikinatiinujen pohjalla jopa satoja vuosia. Nyt leipäjuurta on alettu arvostaa uudestaan, sillä juureen tehty leipä on, no sanalla sanoen: juurevan makuista.