Uutiset

Anna uunin hoitaa hommat – Teriyaki-lohen tai pitaleivän lisukkeet paistuvat samalla pellillä kuin lämmin talvisalaatti

Jätä padat ja pannut kaappiin, sillä nämä ruuat kokataan uunipellillä. Uunissa paahtaminen antaa mahtavasti makua kasviksille.
Tofut, punasipuli, paprika ja parsakaali paahtuvat puolessa tunnissa uunissa pitaleipien täytteeksi. Kuva: Elina Ylitervo
Tofut, punasipuli, paprika ja parsakaali paahtuvat puolessa tunnissa uunissa pitaleipien täytteeksi. Kuva: Elina Ylitervo

Uunipelti on laiskan kokin paras ystävä, sillä pilkkomisen ja maustamisen jälkeen ei tarvitse kuin odotella. Parhaimmillaan koko ateria syntyy yhdellä uunipellillä. Lämmin talvisalaatti tarvitsee vain lirauksen kastiketta päälleen. Teriyaki-lohen lisukkeet...

Jätä padat ja pannut kaappiin, sillä nämä ruuat kokataan uunipellillä. Uunissa paahtaminen antaa mahtavasti makua kasviksille.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Kaupallinen yhteistyö

Uusimmat

Näkoislehti

25.10.2020

Fingerpori

comic