Uutiset

Antti Tuisku konsertoi kesällä Olympiastadionilla

Poptähti Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Arkistokuva

Poptähti Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Tuiskun Bailantai-konsertti järjestetään lauantaina elokuun 22. päivänä.

–  Stadionilla esiintyminen tulee varmasti olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus, ja haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle, Tuisku kertoo tiedotteessaan.

Olympiastadion on ollut remontissa jo useamman vuoden. Uusitun stadionin avajaisia vietetään elokuun 7. päivänä. Tuolloin luvassa on avajaisshow’n järjestävän Nelonen Median mukaan ”kaksituntinen viihdespektaakkeli”.

Aiemmin kotimaisista sooloartisteista omat stadionkonserttinsa ovat järjestäneet Cheek ja Jari Sillanpää vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi vuonna 1999 stadionin täytti Hectorin, Kirkan, Pave Maijasen ja Pepe Willbergin yhteinen kokoonpano Mestarit.

Lipunmyynti Tuiskun konserttiin alkaa maanantaina. Hän on aiemmin konsertoinut esimerkiksi Helsingin Areenalla. Idols-ohjelmasta julkisuuteen noussut Tuisku on julkaissut kaikkiaan 11 levyä.

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic