Uutiset

Britannialainen reppumatkaaja katosi Kambodzassa – Reppu löytyi rannalta yön juhlien jälkeen

Maanantain etsinnöissä ei tiettävästi ole löydetty vihjeitä kadonneesta turistista.

Kambodzalaiset viranomaiset ja vapaaehtoiset sukeltajat etsivät maanantaina 21-vuotiasta britannialaista naista, joka on ollut kateissa jo viiden päivän ajan.

Amelia Bambrigde nähtiin viimeksi viime viikon torstaina, kun hän lähti juhlista paratiisisaarena tunnetulla Koh Rongin saarella. Alue on suosittu reppumatkaajien keskuudessa.

Bambridge oli BBC:n mukaan reppumatkalla ja vietti välivuotta opinnoistaan. Bambridgen sisko kertoi BBC:lle, että tämä oli säästänyt ja suunnitellut matkaa kahden vuoden ajan.

Bambridgen perhe on kertonut BBC:lle, että tämä aloitti matkansa 27. syyskuuta, jolloin hän lensi Vietnamiin tapaamaan vietnamilaista isäänsä. Molemmat matkustivat Vietnamista Kambodzaan, jossa Bambridge kirjautui hostelliin Koh Rongin saarella.

Katoamisyönä hän oli viettänyt aikaa hostellissa tapaamiensa ystävien kanssa. Seurue siirtyi yhdessä juhliin Police Beachille.

Reppu löytyi rannalta

Koh Rongin saari sijaitsee Sihanoukvillen maakunnassa. Bambridgestä tehdystä viimeisestä havainnosta kertoi Reutersille kuvernööri Kouch Chamroeun, joka johtaa tutkintoja.

Chamroeun kertoi Reutersin mukaan, että katoamisyön jälkeen Bambridgen reppu löytyi kalliolta, läheltä vesistön rantaviivaa. Repussa oli hänen omaisuuttaan, esimerkiksi kännykkä ja kello.

– Epäilemme vahvasti, että hän on saattanut hukkua, Chamroeun kertoi Reutersille.

– Hän on ottanut puhelimellaan kuvia ja jakanut niitä vielä kello 3.23 aamulla.

Poliisit tutkivat myös rikoksen mahdollisuutta, ja viranomaiset ovat hälyttäneet apua kalastajilta. Etsintöjä on suoritettu ihmisten kodeissa ja muutamissa majapaikoissa sekä viidakossa.

Bambridgen perhe on lentänyt Koh Rongin saarelle auttamaan etsinnöissä. Hänen siskonsa on kertonut asiasta kuvapalvelu Instagramissa ja pyytänyt ihmisiä jakamaan tietoa katoamisesta.

Uusimmat

Fingerpori

comic