Uutiset

Britannian isoin ammattijärjestö toivoo yhä brexit-sopua – “tuskin tänne syntyy työläisten paratiisia EU:n ulkopuolella”

"Englannin ja Walesin SAK" eli Trades Unionin Congress edustaa jopa viittä ja puolta miljoonaa työntekijää. Suuren keskusjärjestön 50 jäsenliitosta vain kaksi kannatti eroa EU:sta. "Meidän on nyt pakko uskoa, että kova brexit eli sopimukseton ero on mahdollinen", sanoo työsuhdepolitiikasta vastaava Paul Sellers.
Ay-johtaja Paul Sellers (vas.) kuvaa Britannian taloutta puhjenneeksi autonrenkaaksi, jonka lässähtää hitaasti. TUC-keskusjärjestön kansainvälisen osaston Tanya Warlock ja viestintäpäällikkö Tim Nichols sanovat, että myös kuuluisat puolalaiset putkimiehet olivat ihan tervetulleita työmarkkinoille. Ero EU:sta huolestuttaa. Kuva: Matti Posio

“Englannin ja Walesin SAK” eli Trades Unionin Congress edustaa jopa viittä ja puolta miljoonaa työntekijää. Suuren keskusjärjestön 50 jäsenliitosta vain kaksi kannatti eroa EU:sta. “Meidän on nyt pakko uskoa, että kova brexit eli sopimukseton ero on mahdollinen”, sanoo työsuhdepolitiikasta vastaava Paul Sellers.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat