Uutiset

Dubaihin matkalla ollut lentokone yritettiin kaapata Bangladeshissa – kaappaaja on antautunut ja matkustajat on siirretty turvaan

Bangladeshilainen Biman-lentoyhtiön kone yritettiin kaapata sunnuntaina Bangladeshissa. Kuvassa lentoyhtiön kone vuonna 2018. Kuva: ANDY RAIN

Aseistautunut mies yritti kaapata matkustajalentokoneen Bangladeshissa. Kyydissä olleet 142 matkustajaa on saatu evakuoitua koneesta ja kaappaaja on antautunut, kertoo uutistoimisto Reuters.

Bangladeshilainen Biman-lentoyhtiön Boeing 737 -tyypin kone oli matkalla Bangladeshin pääkaupungista Dhakasta Arabiemiraattien Dubaihin.

Koneen noustua ilmaan aseistettu mies oli yrittänyt ottaa komennon koneen ohjaamossa ja pakotti pilotin laskeutumaan Bangladeshin eteläosassa sijaitsevan Chittagongin lentokentälle, kertoo nimettömänä pysytellyt lentokenttävirkailija bangladeshilaiselle Dhaka Tribune -sanomalehdelle.

Reutersin mukaan armeija ja poliisi piirittivät heti kentälle laskeutuneen koneen.

Kaappaajan arvellaan olevan 25-vuotias mies, ja hän toimi ilmeisesti yksin. Hänen motiiveistaan ei ole vielä tietoa, kertoo BBC.

Uusimmat

Fingerpori

comic