Uutiset

Duudsonit tienaavat kuusinumeroisia summia – Verotettavissa tuloissa hurjat erot

Nelihenkinen rämäpääryhmä Duudsonit tienasi verotustietojen perusteella varsin mallikkaasti. Tosin kahden ryhmän jäsenen kokonaistuloista ei saada tarkkaa tietoa, koska he vaikuttavat Los Angelesissa.

Nelikon jäsenistä Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen asuvat Suomessa. Heidän tulonsa nousivat kuusinumeroisiksi verovuonna 2016.

Jarppi Leppälä ansaitsi 103 428 euron ansiotulot ja 3 784 euron pääomatulot vuonna 2016. Hän joutuu maksamaan 563 euron mätkyt.

HP Parviainen tienasi 105 578 euron ansiotulot ja 274 euron pääomatulot.

Jukka Hilden on asunut perheineen Los Angelesissa verovuoden 2016, ja asuu siellä edelleen. Hänen tulonsa Suomessa olivat nolla euroa, mutta hän sai kuitenkin veronpalautusta 1 871 euroa.

Jarno Laasala asuu hänkin Los Angelesissa. Verovuonna 2016 Laasala ehti ansaita Suomessa 28 887 euroa. Veronpalautustakin kertyi reilusti, yhteensä 7 430 euroa.

Ryhmä vaikuttaa monella rintamalla

Viime vuosina Duudsonit ovat näkyneet erityisesti Posse-televisiosarjassa. Tänä vuonna Jukka Hilden on jäänyt sarjasta pois, mutta hän oli sarjassa mukana ensimmäiset tuotantokaudet.

Duudsonien televisiotuotantoyhtiö Rabbit Films toimii Suomen lisäksi Yhdysvalloissa. Yrityksen toimisto on Los Angelesissa.

Lisäksi Duudsonit ovat perustaneet Duudsonit Activity Park -teemapuistot Seinäjoelle, Espooseen ja Tornioon.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic