Uutiset

Entinen EK:n työmarkkinajyrä Laatunen: "Olen tänä päivänä suositumpi työntekijöiden Hakaniemessä kuin työnantajien Etelärannassa"

Eläkkeellä oleva työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen kritisoi niin hallitusta kuin EK:ta nykyisistä ongelmista. "Etelärannan ote lainsäädäntöuudistuksiin on herpaantunut. Järjestö on keskittänyt tarmoaan pride-kulkueisiin." Hän muistelee, kuinka kabineteissa ennen läträttiin viinalla. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen alkoi monta päivää kestänyt karonkka.
Laatunen antaa hallitukselle plussaa siitä, että sillä on ollut oikeat tavoitteet saada talous vakautettua ja työllisyys kasvuun. Moitteita sataa siitä, että hallitus on mennyt työmarkkinapolitiikan tontille.

Kokenut työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen kritisoi hallituksen esitystä irtisanomislaista ja demarileiriin kuulunut, nykyisin kokoomusta edustava kansanedustaja Juhana Vartiainen tykittää Laatusta "kylmän sodan aikaisena tupomiehenä" sen kuin ehtii. Mitenkäs nuo roolit heittävät...

Eläkkeellä oleva työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen kritisoi niin hallitusta kuin EK:ta nykyisistä ongelmista. “Etelärannan ote lainsäädäntöuudistuksiin on herpaantunut. Järjestö on keskittänyt tarmoaan pride-kulkueisiin.” Hän muistelee, kuinka kabineteissa ennen läträttiin viinalla. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen alkoi monta päivää kestänyt karonkka.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

22.1.2020

Uusimmat