Uutiset

Espanjalaiskuljettaja reputti huumetestit täysin – positiivinen tulos kaikista mahdollisista päihteistä

Poliisi reagoi vinkkiin ja sai huumekuskin kiinni. Kuvituskuva.

Espanjalaiskuljettajan matka ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan Carcastillon kaupungissa Navarran maakunnassa Pohjois-Espanjassa viime viikonloppuna. Euronews kertoo, että poliisi päätti pysäyttää kuljettajan saatuaan soiton tämän naapurilta. Naapuri kertoi useiden humalaisten nousseen autoon ja lähtemään ajamaan.

Poliisi puhallutti kuljettajan ja teki tälle pikahuumetestin. Tämä antoi positiivisen näytteen kaikista mahdollisista testattavista huumeista. Kuljettajan verestä löytyi korkeita määriä kannabista, amfetamiinia, kokaiinia ja opiaatteja. Lisäksi tämä oli humalassa.

Kuljettaja sai 2000 euron sakon ja 12 miinuspistettä ajokortilleen. Lisäksi kuljettajan auto takavarikoitiin, mutta on sittemmin palautettu.

Poliisi huomauttaa, että positiivinen testitulos ei ole tae siitä, että kuljettaja oli kaikkien näiden aineiden vaikutuksen alaisena ajaessaan autoa. Se, kauanko huumausaineet näkyvät veressä, riippuu muun muassa käytetystä aineesta ja henkilöstä.

Aivan putkeen ei mennyt matkustajillakaan, sillä kaikki kuusi autossa ollutta saivat lisäksi 200 euron sakot siitä, että eivät käyttäneet turvavyötä.

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic