Uutiset

Forssa on edelleen lottokaupunki

Lottointo ei lannistu Forssassa, vaan tyykikylä on yli 10 000 asukkaan kunnista edelleen innokkain lottoaja. Forssa jättää taakseen kaikki isot kunnat nousemalla sijalle 10, kun verrataan lottoon laitettua rahaa asukasmäärään.
Edellä on pienet kunnat Kustavi, Pertunmaa, Kolari, Pelkosenniemi, Pello, Kuhmoinen, Enontekiö, Inari ja Virolahti. Isot kaupungit eivät yllä lähellekään kärkeä. Esimerkiksi Turku löytyy sijalta 195, Tampere 218 ja Helsinki 270.

Veikkauksen pelitilastot muodostetaan siten, että kunnan alueella tapahtuva myynti jaetaan kyseisen kunnan asukasluvulla. Siten pelitilastoihin kirjautuu myös ohikulkijoiden ja lomailijoiden pelaaminen. Tilastojen asukasluvuissa ovat mukana myös alle 18-vuotiaat. Veikkauksen pelejä voivat pelata kuitenkin vain täysi-ikäiset. 

Viime vuoden aikana Loton arvonnoissa löytyi yhteensä 26 täysosumaa, jotka jakautuivat eri puolille Suomea. Vuoden suurin voitto päätyi kierroksella 15 Lahteen, missä netissä rivinsä pelannut lottoaja sai Loton historian suurimman voiton 13,3 miljoonaa euroa.
Kolmella paikkakunnalla juhlittiin täysosumaa peräti kahdesti viime vuoden aikana. Nämä kunnat ovat Kouvola, Liperi ja Helsinki.  Yksi poteista osui Tammelaan eli onnekas voitti 2,8 miljoonaa euroa.
Täysosumista hieman vajaa kolmannes (8 kpl) oli pelattu netissä veikkaus.fi:ssä, ja runsaat kaksi kolmannesta (18 kpl) myyntipisteissä. 

Asiasanat

Fingerpori

comic