Uutiset

Fuengirola-lehti:Espanjan poliisi tutkii suomalaisnaisen epäiltyä joukkoraiskausta

Kaupunkilehti Fuengirola.fi kertoi toukokuun lopussa, että kolme miestä raiskasi ja pahoinpiteli nuoren suomalaistytön huhtikuun puolessa välissä.

Uhri kertoi yrittäneensä tehdä tapahtuneesta rikosilmoituksen. Tämä ei kuitenkaan lehden haastatteleman Suomen poliisin yhdyshenkilön Kaj Björkqvistiin mukaan aluksi onnistunut kielimuurin vuoksi.

Sen jälkeen nainen oli mennyt terveyskeskukseen.

-Tällä hetkellä poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen ja esitutkinta on aloitettu. Olen ollut tapauksen takia jälleen tällä viikolla tapaamassa kollegoja Fuengirolassa, Björkqvist kertoi Fuengirola-lehdelle torstaina.

Lehden mukaan nainen kertoi lähteneensä yöllä rantakadulla sijaitsevasta pubista, kun kolme miestä otti hänet kiinni ja raahasi rannalle. Rannalla miehet raiskasivat ja pahoinpitelivät hänet vuorotellen.

Raiskauksesta on kirjattu rikosilmoitus myös Oulun poliisilaitokselle, joka tekee yhteistyötä keskusrikospoliisin avustuksella Fuengirolan poliisin kanssa. KRP toimittaa Espanjaan kaikki rikokseen liittyvät Suomen poliisin hallussa olevat tiedot, lehti kertoo.

Fuengirola sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla, jossa asuu tuhansia suomalaisia. Kaupunki on myös suosittu lomakohde.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti