Uutiset

Halinallen kainalossa Forssan polulle

 

Forssan kokoomus lupaa rakentaa Forssan polku -vaaliteemalla tulevaisuutta kaikille forssalaisille. Keskiössä ovat lapset ja nuoret, asukkaat ja työpaikkoja tarjoavat yrittäjät.

Forssalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi puolue tarjoaa keinoiksi mm. maksutonta varhaiskasvatusta, tavoittelee harrastustakuun toteuttamista, houkuttelevia asuintontteja, lähipalveluja, erilaisia palvelusetelejä, yritystontteja, toimitiloja ja yrityskiihdyttämöä.

Forssan kokoomuksen puheenjohtaja Jaana Lähteenkorva tähdentää, että Forssan polkua rakennettu asukkaan näkökulmasta. Hän kuvaa kolmen kärjen polkua kattavaksi ja tasapainoiseksi.

Kokoomuslaisessa visiossa Forssa on sivistyskunta, joka tarjoaa lapsilleen ja nuorilleen jo nykyisin hyvät edellytykset harrastaa ja opiskella. Harrastustakuu mahdollistaisi jokaiselle lapselle ainakin yhden harrastuksen vanhempien varallisuudesta riippumatta.

Tonttitarjonnan lisäksi kunnan on kokoomuksen mukaan tehtävä oman kodin rakentaminen mahdollisimman sujuvaksi siinä kuin yrityksen perustamisenkin.

Vaaliohjelma pyrkii kuntalaisten palvelutarjonnassa korostamaan sitä, että seniorit saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman helposti ja oikeaan aikaan.

Forssan väestökehitystä Lähteenkorva kuvaa huolestuttavaksi. Elinvoiman takaamiseksi on hänen mukaansa houkuteltava uusia yrityksiä työllistämään asukkaita.

Kokoomuslaiset haluavatkin, että Forssa on yritysmyönteinen kaupunki ja että yrityksen perustaminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Kasvaville yrityksille on oltava tarjolla sopivia tontteja ja edullisia toimitiloja sekä tarpeellisia tukipalveluita. Uusia yrityksiä on puolueen mallin mukaan autettava alkuun yrityskiihdyttämössä.

Vaaliehdokas Jarkko Männistö huomauttaa, että forssalaisten pitäisi ymmärtää arvostaa kotikaupunkiaan enemmän. Hänen sydämensä Forssa on valloittanut.

Kokoomus vauhditti lauantaina paikallista vaalikampanjointiaan paitsi Forssan polulla myös vaalibussilla, joka vieraili Forssan torin lisäksi myös Tammelassa ja Jokioisilla kyydissään paikallinen opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Kokoomusehdokkaiden on helppo kuvitella hyräilevän Matin ja Tepon lailla äänestäjilleen: ”Mä näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti, jos sä rakkaani seisot mun vierelläin.” FL

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic