Uutiset

Harryn ja Meghanin h-hetki on tänään – yllättääkö morsian?

Ne häät ovat muuten tänään. Britannian prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden humu on sen verran kovaa, että suomalaiskatsojatkin saavat päättää, seuratako Windsorin linnassa pidettäviä juhlallisuuksia Yle TV1:ltä vai Avalta.

Iltapäivällä alkavien juhlallisuuksia seuraavan kannattaa tarkkailla ainakin näitä asioita.

Yllättääkö morsian?

Sulavasti esiintyvä amerikkalainen Meghan Markle on jo nyt saanut britit sekaisin, ja tuleva kuninkaallinen onkin päivän päätähti. Toistaiseksi hänen hääpuvustaan on hiiskuttu vähän, jos ollenkaan. Muodikas Markle voi jopa yllättää perinteistään tunnetun brittihovin.

Näkyykö tuttuja?

Valtaapitävät Donald Trumpista Angela Merkeliin joutuvat tapittamaan töllön edessä, jos haluavat häähumuun mukaan. Hovi päätti pitää poliitikot juhlista poissa.

Kutsuttujen joukossa on hyväntekeväisyysjärjestöjen edustajia, pariskunnan ystäviä ja perheenjäseniä. Jopa Spice Girls -popparit saattavat brittimedian mukaan näyttää naamansa Windsorissa.

Tuleeko isoveli hätiin?

Kruununprinssi William sai pikkuveljen bestmanikseen vuonna 2011 avioituessaan Catherine Middletonin kanssa. Nyt on Williamin vuoro auttaa Harrya.

Veljekset ovat tunnetusti läheisissä väleissä, joten Harry voi hakea tukea jännitykseensä isoveljeltään. Taskumattia tuskin häissä sentään nähdään – ainakaan kirkossa.

Prinssi Harryn ja Meghan…Marklen häät. Ava klo 13.00 ja…TV1 klo 13.50

 

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic