Uutiset

Hissiyhtiö Kone uusii 41-kerroksisen tornitalon hissit Melbournessa

Suomalainen Kone on saanut suuren tilauksen Australiasta. Kone uusii Melbournessa sijaitsevan 41-kerrosta korkean liikerakennuksen hissit koneistoineen.

Keskeisellä paikalla Melbournen keskustan liikealueella sijaitsevassa rakennuksessa on toimistotiloja sekä runsaasti ravintola- ja liiketiloja katutasossa. Bourke Streetillä olevan tornitalon omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Dexus Office Partnership.

Kone modernisoi hissien koneistot ja ovet sekä uudistaa hissien sisustuksen. Projektissa uusitaan hissien tärkeimmät komponentit, kuten nostokoneisto sekä ohjaus- ja sähköjärjestelmä.

Rakennukseen asennetaan myös kohdeohjausjärjestelmä, joka vähentää hissien ruuhkautumista ja lyhentää matkustusaikoja ryhmittämällä matkustajat kohdekerrosten ja matkustajamäärien mukaan. Hisseihin asennetaan uusimmat matkustajavirtojen seurantatyökalut.

Toimistorakennuksen hissien modernisoinnin tavoitteena on parantaa hissien luotettavuutta, energiatehokkuutta ja matkustusmukavuutta sekä parantaa rakennuksessa liikkumisen turvallisuutta, saumattomuutta ja tehokkuutta.

Suururakan on määrä olla valmis vuoden 2020 loppupuolella.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti