Uutiset

Hyväksikäyttöepäily uimahallissa: Miehen epäillään tyydyttäneen itseään samalla, kun saunassa oli nuoria poikia

Epäilty teko sattui 7. joulukuuta Joensuussa. Tapaus tuli poliisin tietoon vanhemmilta ja uimahallin henkilökunnalta.
Epäilty lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tapahtui Virkistysuimala Vesikossa Joensuussa joulukuun alussa. Kuva: Markku Uhari / Maps4News

Miehen epäillään tyydyttäneen itseään julkisessa höyrysaunassa samaan aikaan, kun saunassa on ollut kaksi alle 16-vuotiasta poikaa.

Epäilty teko tapahtui Joensuun virkistysuimala Vesikossa itsenäisyyspäivän jälkeisenä perjantaina. Itä-Suomen poliisi etsii tällä hetkellä 65–75-vuotiasta miestä epäiltynä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

7. joulukuuta pojat olivat iltapäivällä olleet uimahallin höyrysaunassa. Itä-Suomen poliisin mukaan poikien jälkeen saunaan tullut mies oli käsin alkanut tyydyttää itseään.

Poliisin mukaan pojat poistuivat välittömästi paikalta ja kertoivat asiasta vanhemmilleen. Pojat olivat myös kertoneet, että mies oli muiden lasten perässä mennyt saunatiloihin. Miehen ei kuitenkaan epäillä koskeneen lapsia. Häntä ei myöskään enää tapahtumien jälkeen tavattu uimahallista.

Tapaus tuli poliisin tietoon noin viikko tapahtumien jälkeen lasten vanhemmilta ja uimahallin henkilökunnalta.

Poliisi kuvailee epäiltyä noin 165–175 senttimetriä pitkäksi, ihonväriltään vaaleaksi ja ruumiinrakenteeltaan vatsakkaaksi. Lisäksi miehellä on poliisin mukaan harmaa, hapsukas tukka. Epäilty teko sattui 7.12.2018 kello 16–19 välillä.

Mahdollista myös poliisin mukaan on, että vastaavaa on tapahtunut muutoinkin syksyn aikana. Rikosylikonstaapeli Arto Tynkkynen kertoo kuitenkin Lännen Medialle, että muista vastaavista tapahtumista ei tarkempia epäilyjä ole.

Tynkkynen kertoo, että poliisilla on hallussaan epäillystä valvontakamerakuvaa.

Uusimmat

Fingerpori

comic