Uutiset

Jo neljäs pommilähetys löytyi Yhdysvalloissa - viimeisimmän sai CIA:n entinen johtaja

Time Warner Center -rakennuksesta New Yorkista löytynyt räjähdelähetys oli osoitettu John Brennanille. Aiemmin löytyneiden lähetysten vastaanottajia olivat Barack Obama, Hillary Clinton ja George Soros.
Poliisi sulki pääsyn Time Warner Center -rakennukseen pommiepäilyn vuoksi New Yorkissa.

Yhdysvaltalainen uutiskanava CNN kertoo, että neljännen räjähdelähetyksen vastaanottajaksi oli merkitty keskustiedustelupalvelu CIA:n entinen johtaja John Brennan.

Neljäs räjähdelähetys löytyi New Yorkissa sijaitsevasta Time Warner Center -rakennuksesta, jossa sijaitsee myös CNN:n toimitus. Rakennus evakuoitiin, ja poliisi ilmoitti nopeasti tilanteen olevan hallinnassa.

Viranomaiset tutkivat nyt siis jo neljättä epäilyttävää postilähetystä.

Aiemmat lähetykset oli osoitettu entiselle Yhdysvaltain presidentille Barack Obamalle ja entiselle ulkoministerille Hillary Clintonille. Samanlaisen lähetyksen on saanut myös newyorkilainen miljardööri George Soros.

Valkoiseen taloon ei ole tullut epäilyttäviä lähetyksiä. Valkoinen talo ilmoittaa lausunnossaan tuomitsevansa hyökkäysaikeet Obamaa, Clintoneja ja muita henkilöitä kohtaan.

Räjähteet löytyivät rutiinitarkastuksissa

Clintonille osoitettu lähetys löytyi myöhään tiistaina ja Obaman lähetys löytyi varhain keskiviikkona.

Yhdysvaltain salaisen palvelun mukaan molemmat räjähdelähetykset löytyivät rutiinitarkastuksissa, eikä Obamalle ja Clintonille aiheutunut niistä vaaraa.

New York Timesin mukaan Clintonille osoitettu posti lähetettiin häneen kotiinsa New Yorkin esikaupunkialueelle Chappaquaan. Obaman posti lähetettiin hänen toimistoonsa.

George Soros sai räjähdelähetyksen kotiinsa aiemmin tällä viikolla.

– Asia on tällä hetkellä FBI:n tutkinnassa, poliisi kertoo.

Uusimmat

Fingerpori

comic