Uutiset

Joonas Oksanen valmistuu keittiömestariksi pahimpaan mahdolliseen aikaan – Koronan talousvaikutukset uhkaavat kaataa nuorten työhaaveet vuosiksi

Haaga-Helian restonomiopiskelijat Ida-Maria Laajo ja Joonas Oksanen valmistuvat hotelli- ja ravintola-alalle, johon koronakriisi iski ensimmäisenä rajusti. He uskovat saavansa töitä, mutta monen muun nuoren tulevaisuus on epävarma. Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyy huolestuttavasti.
Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin. Kuva: Arttu Laitala
Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin. Kuva: Arttu Laitala

Alkukeväällä 23-vuotiaalla Joonas Oksasella oli maa kadota jalkojen alta. Hän viimeisteli opinnäytetyötään Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa valmistuakseen keittiömestariksi ja etsi samalla töitä. – Kyllä siinä stressitasot alkoivat nousta, kun tajusi, että on...

Haaga-Helian restonomiopiskelijat Ida-Maria Laajo ja Joonas Oksanen valmistuvat hotelli- ja ravintola-alalle, johon koronakriisi iski ensimmäisenä rajusti. He uskovat saavansa töitä, mutta monen muun nuoren tulevaisuus on epävarma. Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyy huolestuttavasti.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä alk. 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

3.6.2020

Fingerpori

comic