Uutiset

Joonas Oksanen valmistuu keittiömestariksi pahimpaan mahdolliseen aikaan – Koronan talousvaikutukset uhkaavat kaataa nuorten työhaaveet vuosiksi

Haaga-Helian restonomiopiskelijat Ida-Maria Laajo ja Joonas Oksanen valmistuvat hotelli- ja ravintola-alalle, johon koronakriisi iski ensimmäisenä rajusti. He uskovat saavansa töitä, mutta monen muun nuoren tulevaisuus on epävarma. Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyy huolestuttavasti.
Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin. Kuva: Arttu Laitala

Haaga-Helian restonomiopiskelijat Ida-Maria Laajo ja Joonas Oksanen valmistuvat hotelli- ja ravintola-alalle, johon koronakriisi iski ensimmäisenä rajusti. He uskovat saavansa töitä, mutta monen muun nuoren tulevaisuus on epävarma. Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyy huolestuttavasti.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti