Uutiset

Joonas Oksanen valmistuu keittiömestariksi pahimpaan mahdolliseen aikaan – Koronan talousvaikutukset uhkaavat kaataa nuorten työhaaveet vuosiksi

Haaga-Helian restonomiopiskelijat Ida-Maria Laajo ja Joonas Oksanen valmistuvat hotelli- ja ravintola-alalle, johon koronakriisi iski ensimmäisenä rajusti. He uskovat saavansa töitä, mutta monen muun nuoren tulevaisuus on epävarma. Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyy huolestuttavasti.
Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin. Kuva: Arttu Laitala
Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin. Kuva: Arttu Laitala

Alkukeväällä 23-vuotiaalla Joonas Oksasella oli maa kadota jalkojen alta. Hän viimeisteli opinnäytetyötään Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa valmistuakseen keittiömestariksi ja etsi samalla töitä. – Kyllä siinä stressitasot alkoivat nousta, kun tajusi, että on...

Haaga-Helian restonomiopiskelijat Ida-Maria Laajo ja Joonas Oksanen valmistuvat hotelli- ja ravintola-alalle, johon koronakriisi iski ensimmäisenä rajusti. He uskovat saavansa töitä, mutta monen muun nuoren tulevaisuus on epävarma. Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyy huolestuttavasti.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

13.7.2020

Fingerpori

comic