Uutiset

Julkisuutta vältellyt Lindén matkusti Barcelonaan mobiilialan suurtapahtumaan

Ex-ministeri Suvi Lindén on parhaillaan Barcelonassa Espanjassa, jossa järjestetään mobiilialan suurtapahtuma Mobile World Congress -tapahtuma.

Lännen Median tietojen mukaan Lindén julkaisi tilaisuudesta kaksi kuvaa myöhään maanantai-iltana.

Sitä, missä roolissa Lindén Barcelonan tapahtumassa on, Lindén ei päivityksessään avaa. Lindén ei ole vastannut Lännen Median useisiin haastattelupyyntöihin.

Lindénin yksityisillä Facebook-sivuilla on yli 3 200 kaveria.

Barcelonassa suomalaista teknologiaosaamista esitellään Business Finlandin osastolla. Business Finlandin johtaja Hanna Marttinen-Deakins toteaa, että Suvi Lindén ei ole kuulu heidän seurueeseensa.

-Meillä ei ole mitään tietoa Suvi Lindénistä, eikä hän liity millään tavalla meihin. Emme ole edes nähneet häntä täällä paikan päällä Marttinen-Deakins sanoo Lännen Medialle.

Piipahti Oulussa vain pikaisesti

Lindén palasi takaisin Suomeen ja kotipaikkakunnalleen Ouluun torstai-iltana 22. helmikuuta. Silloin Lindén palasi kotiinsa konferenssimatkaltaan Egyptistä. Ennen Egyptin-matkaansa hän oli vieraillut Ugandassa.

Uganda-matkan aikana Lindénin seurassa ollut liikemies löydettiin kuolleena hotellihuoneesta. Lindén ei ole kommentoinut Ugandan-matkan tapahtumia juuri lainkaan. Kuollut suomalaismies oli markkinoinut Ugandassa muun muassa valtio-omisteisen asetarvikevalmistaja Patrian tuotteita.

Ex-ministeri on matkustellut eri tapahtumissa viime vuosina erittäin aktiivisesti.

Lindénin omistaman yrityksen PearlConin nettisivuilla kerrotaan, että Lindén oli esimerkiksi vuoden 2013 aikana yhdeksässä eri konferenssissa, joita on pidetty eri puolella maailmaa muun muassa Meksikossa ja Kanadassa.

Lindén on toiminut kansainvälisen teleunioni ITU:n erityislähettiläänä vuosina 2010-2015. Enää hänellä ei ole virallista asemaa ITU:n edustajana. Sittemmin Lindén on toiminut vapaaehtoisena edustajana edistämässä informaatio- ja kommunikaatioteknologian tavoitteita.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti