Uutiset

Kaikki olivat tähtiä Jokioisten tapahtumassa

Tapahtuman nimi ”Olet tähti” viittasi siihen, että jokainen on oman elämänsä tähti. Omaa hyvinvointia kannattaa Tammen mukaan arvostaa ja tehdä asioita sen parantamiseksi.

Jokioisilla järjestetyssä monituntisessa  Olet tähti – liikunta- ja hyvinvointitapahtumassa oli liikuntasalissa erilaisia maksuttomia jumppia, kuntotanssia ja tanssiesityksiä sekä joogaa. Esittelytilassa oli tarjolla muisti- ja ravitsemusasiaa, tuote-esittelyä, kehonkoostumusmittausta ja opistolaisyhdistyksen terveellisten välipalojen kioski. Tarjolla oli myös tuoligoogaa eli joogaa tuolilla istuen.
– Tykkäsin. Oli rentouttavaa, arvioi forssalainen Jenna Toivonen. Hän ei ollut joogaa aiemmin kokeillut, vaikka olikin ajatellut, josko se sopisi hänelle harrastus- ja liikuntamuodoksi.
– Olen monta harrastusta joutunut jättämään liikuntarajoitteisen käteni takia.

Tapahtuman osana opintojaan järjestänyt, liikunta-ammattilaiseksi opiskeleva forssalainen Kaarina Tammi muistuttaa, että säännöllinen liikunta parantaa kuntoa ja toimintakykyä. Päivittäinen liikunta on pitemmän päälle välttämätöntä toiminta- ja liikkumiskyvyn turvaamiseksi.

Lue lisää maanantain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic