Uutiset

Kaksi naista ja 10-vuotias poika kuoli, kun pienkone törmäsi väkijoukkoon Saksassa

Lentäjä menetti koneen hallinnan ja törmäsi lentotapahtumassa olleeseen väkijoukkoon.
Kolme kuoli ja kahdeksan loukkaantui, kun Cessna-pienkone törmäsi väkijoukkoon lentotapahtumassa Saksassa sunnuntai-iltapäivällä.

Kolme kuoli ja kahdeksan ihmisiä loukkaantui, kun yksimoottorinen Cessna-pienkone törmäsi väkijoukkoon lentotapahtumassa lähellä Fuldan kaupunkia Hessenin osavaltiossa Saksassa.

Onnettomuus tapahtui sunnuntai-iltapäivällä neljän aikoihin paikallista aikaa.

Saksalaisen sanomalehti Bildin mukaan kaksi kuolleista oli naisia ja yksi oli 10-vuotias poika. Loukkaantuneita on kahdeksan.

Neljä lentokoneessa ollutta matkustajaa on viety sairaalaan hoitoon. Yksi turman silminnäkijöistä kärsii myös pahasta shokista.

Sääolosuhteet onnettomuushetkellä olivat hyvät.

Reuters kertoi, että paikallisen median mukaan lentäjä olisi menettänyt lentokoneen hallinnan yrittäessään laskeutua Wasserkuppen vuorelle. Jotain meni pieleen, ja lentäjä yritti keskeyttää laskeutumisen ja saada koneen uudelleen nousuun. Näin ei tapahtunut, vaan kone rullasi lentoaseman aidan läpi ja törmäsi väkijoukkoon.

Lentokoneen on kerrottu olevan yksityisen omistama.

Lentotapahtuma järjestettiin Rhön vuoriston korkeimmalla vuorella Wasserkuppella. Paikkaa on erityisesti purjelentokoneilla ja kevytrakenteisilla lentokoneilla lentävien suosiossa.

Fingerpori

comic

Näkoislehti