Uutiset

Kaksi nuorta perusti ravintolan keskelle ei-mitään – Nyt maailman huippukokit seuraavat sen Instagram-päivityksiä, ja monet tulevat matkojen päästä syömään

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.
"Ruoka täytyy tehdä niin, että se on tarpeeksi yksinkertainen asiakkaalle, joka haluaa vain vatsaansa täytettä, mutta samalla sen on oltava niin monivivahteinen , että se tyydyttää myös vaativamman gourmet'n ystävän. Ja kaikista tärkein on kastike, se voi joko pilata tai pelastaa koko annoksen", Connor Laybourne selittää. Kuva: Jussi Leinonen
"Ruoka täytyy tehdä niin, että se on tarpeeksi yksinkertainen asiakkaalle, joka haluaa vain vatsaansa täytettä, mutta samalla sen on oltava niin monivivahteinen , että se tyydyttää myös vaativamman gourmet'n ystävän. Ja kaikista tärkein on kastike, se voi joko pilata tai pelastaa koko annoksen", Connor Laybourne selittää. Kuva: Jussi Leinonen

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa 3kk digiä 25 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat