Uutiset

Kaksi nuorta perusti ravintolan keskelle ei-mitään – Nyt maailman huippukokit seuraavat sen Instagram-päivityksiä, ja monet tulevat matkojen päästä syömään

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.
"Ruoka täytyy tehdä niin, että se on tarpeeksi yksinkertainen asiakkaalle, joka haluaa vain vatsaansa täytettä, mutta samalla sen on oltava niin monivivahteinen , että se tyydyttää myös vaativamman gourmet'n ystävän. Ja kaikista tärkein on kastike, se voi joko pilata tai pelastaa koko annoksen", Connor Laybourne selittää. Kuva: Jussi Leinonen

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti