Uutiset

Karu tutkimustulos palvelualan työntekijöiden ruokaturvattomuudesta: kolmasosa vastanneista oli joutunut pienentämään aterioita, mennyt nälkäisenä nukkumaan tai ollut päivän syömättä

Yli kolmasosa vastaajista oli kokenut edeltävän kuukauden aikana vakavaa ruokaturvattomuutta, selviää tutkimuksesta, johon vastasi 6 435 Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsentä vuonna 2019. Helsingin ja Tampereen yliopistojen PAMEL-tutkimuksen tulokset julkaistiin tällä viikolla Public Health Nutrition -tiedelehdessä. Vakavaksi ruokaturvattomuudeksi luokiteltiin se, että vastaaja oli taloudellisista syistä joutunut pienentämään aterioitaan, jättämään aterioita väliin, mennyt nälkäisenä nukkumaan tai ollut koko…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic