Uutiset

Katri Kulmuni tavoittelee jatkoa varapuheenjohtajana: "Keskusta on tulevaisuusliike"

Keskustan kansanedustaja Katri Kulmuni tavoittelee jatkokautta puolueensa varapuheenjohtajana. Hän haluaa suunnata puoluettaan tulevaisuuteen.

-Keskusta on tulevaisuusliike, jonka täytyy antaa vastauksia siihen, miten tulevaisuuden työ ja toimeentulo sovitetaan yhteen. Keskustan pitää näyttää tietä, miten ekologinen murros tehdään ja miten Suomi pääsee irti saastuttavista kivihiilestä ja öljystä, Kulmuni linjaa.

Hän asettaa tavoitteeksi, että keskustan pitää olla Suomen vaikuttavin poliittinen liike, jossa jokainen voi kokea ylpeyttä omasta kotiseudustaan ja vaikuttaa yhteiskuntaan. Puolueen kautta osallistumisen pitää olla houkuttavaa ja nykyaikaista.

-Jäsenten pitää päästä vaikuttamaan ajankohtaiseen politiikkaan ripeästi esimerkiksi jatkuvien jäsenkyselyiden ja ohjelmatyön kautta.

Keskusta valitsee puoluejohdon Sotkamon puoluekokouksessa 8.–10. kesäkuuta.

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ja kaikki varapuheenjohtajat Katri Kulmuni, Juha Rehula ja Antti Kurvinen tavoittelevat jatkokautta. Lisäksi varapuheenjohtajakisaan ovat ilmoittautuneet kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen ja mikkeliläinen kaupunginvaltuutettu Pekka Pöyry.

Puoluesihteeriksi pyrkii Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jirka Hakala. Nykyinen puoluesihteeri Jouni Ovaska ei ole vielä ilmoittanut jatkohaluistaan.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti