Uutiset

Katso video: Trump pitää kiinni vaalivilppiväitteistään 46-minuuttisessa videossa, jossa hän julistaa voittonsa tulleen varastetuksi

Yhdysvaltain väistyvä presidentti Donald Trump on julkaissut Facebookissa 46-minuuttisen videon, jossa hän jälleen kerran väittää, että presidentinvaalivoitto olisi varastettu häneltä. Kuva: EPA

Yhdysvaltain väistyvä presidentti Donald Trump on julkaissut Facebookissa 46-minuuttisen videon, jossa hän jälleen kerran väittää, että presidentinvaalivoitto olisi varastettu häneltä.

Vielä kuukausi vaalien jälkeen Trump pitäytyy perättömissä vaalivilppiväitteissään, eikä suostu avoimesti myöntämään tappiotaan.

Trumpin on tulkittu viime aikoina myös leikitelleen avoimesti ajatuksella lähteä uudelleen ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

Tiistaina Valkoisen talon joulujuhlassa hän kertoi kampanjansa tavoittelevan edelleen neljää jatkovuotta. Tämän jälkeen hän vakuutteli juhlavierailleen näkevänsä kaikki jälleen neljän vuoden päästä, mikäli edellä mainitussa ei onnistuta.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic