Uutiset

Keskustan konkarinaisia ryhmittyi Kaikkosen taakse – mukana useita entisiä ministereitä

Lauantain puoluekokouksen alla tukensa puolustusministerille ilmaisivat muun muassa Anneli Jäätteenmäki, Liisa Hyssälä ja Eeva Kuuskoski.
Antti Kaikkonen sai tuekseen useita entisiä ministereitä. Vastaehdokkaana puolueen puheenjohtajaksi on Katri Kulmuni (taustalla). Kuva: Pekka Aho
Antti Kaikkonen sai tuekseen useita entisiä ministereitä. Vastaehdokkaana puolueen puheenjohtajaksi on Katri Kulmuni (taustalla). Kuva: Pekka Aho

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on saanut taakseen joukon nimekkäitä keskustavaikuttajia puolueen puheenjohtajakilpaan.

Keskiviikkona Kaikkosen tukijoiksi ilmoittautui ryhmä, jossa on mukana muun muassa useita entisiä ministereitä.

Tukensa ilmaisivat muun muassa entinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki sekä sosiaali- ja terveysministerinä toimineet Liisa Hyssälä ja Eeva Kuuskoski.

Tuoreeseen tukijoukkoon ilmoittautuivat keskustapoliitikoista myös europarlamentaarikko Elsi Katainen sekä Mirja Ryynänen, Hilkka Kemppi ja Marisanna Jarva.

”Uuden ajan joukkuepelaaja”

Tukijoukon mukaan Kaikkonen on uuden ajan joukkuepelaaja.

– Hän on valmis tekemään maaleja, mutta meitä kaikkia keskustalaisia tarvitaan antamaan hyviä syöttöjä, tukijat toteavat tiedotteessaan.

He sanovat, että puolueen puheenjohtajan tehtävä on vaativa ja painava vastuun pakka. Siksi keskuta tarvitsee heidän mukaansa kokeneen ja keskustelevan puheenjohtajan, joka kykenee katsomaan tulevaisuuteen.

– Antista saamme puheenjohtajan, jonka johdolla kykenemme terävöittämään keskustan ydintehtäviä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Uusi puheenjohtaja valitaan lauantaina Kouvolassa. Kaikkosen vastaehdokkaana on elinkeinoministeri Katri Kulmuni, joka on myös saanut julkisesti taakseen nimekkäitä keskustavaikuttajia.

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic