Uutiset

Kirkkohallituksen päällikön tehtävä kiinnosti neljäätoista hakijaa

Nykyinen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo aloittaa Oulun hiippakunnan piispana marraskuun alusta.

Kirkkohallituksen kansliapäällikön virkaa haki kaikkiaan kolmetoista henkilöä. Hakuaika umpeutui tiistaina 25. syyskuuta.

Kansliapäällikön virkaa hakivat Mika Aalto, Pekka Huokuna, Nils Martin Juselius, Kari Kopperi, Pia Katriina Lehtinen, Aulikki Mäkinen, Juha Rintamäki, Riikka Ryökäs ja Kalervo Salo. Hakijoista neljä ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Kirkkohallituksen kansliapäällikön virka avautui kun nykyinen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo valittiin Oulun hiippakunnan piispaksi. Keskitalo aloittaa piispan tehtävässään 1. marraskuuta.

Uuden kansliapäällikön lopullisesta valinnasta päättää marraskuun ensimmäisellä viikolla istuva kirkolliskokous. Kirkolliskokous käsittelee asiaa kirkkohallituksen täysistunnon antaman lausunnon pohjalta.

Kirkkohallituksen kansliapäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää kirkkohallituksen viraston toimintaa ja hän vastaa viraston strategisesta suunnittelusta.

Kansliapäällikkö johtaa yleisesti kirkkohallituksen henkilöstöhallintoa, toimii osastonjohtajien ja erillisyksikköjen johtajien esimiehenä sekä vastaa kirkkohallituksen yhteiskuntasuhteista ja edunvalvonnasta.

Uusimmat

Fingerpori

comic