Uutiset

Kolme ihmistä kuoli Kiteellä henkilöauton ja pienoisbussin kolarissa – Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajan ajaneen huomattavaa ylinopeutta

Yksi henkilö loukkaantui vakavasti ja hän on hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.
Poliisi tiedottaa Kiteen onnettomuudesta lisää myöhemmin sunnuntaiaamuna.

Kolme ihmistä on kuollut henkilöauton ja pienoisbussin nokkakolarissa Kiteellä, Pohjois-Karjalassa sunnuntain vastaisena yönä. Yksi onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut on hoidettavana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Kaksi henkilöä loukkaantui lievemmin.

Poliisi ei vielä tässä vaiheessa voi antaa tarkempia tietoja onnettomuuden uhreista, sillä heitä kaikkia ei ole vielä saatu varmuudella tunnistettua.

Poliisi, ensihoito ja pelastuslaitos saivat sunnuntaina klo 2.10 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta valtatie 6:lla. Onnettomuuspaikka on kaksi kilometriä Kiteen ja Tohmajärven kunnanrajalta etelään.

Henkilöauton ja pienoisbussin kuljettajat ajoivat nokkakolarin. Henkilöautossa oli kuljettaja ja pienoisbussissa yhteensä viisi henkilöä.

 

Tie oli paljas ja kuiva
Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajan ajaneen onnettomuushetkellä erittäin kovaa ylinopeutta. Alueella on 80 km:n tuntinopeusrajoitus. Onnettomuuden aikaan tie oli paljas ja kuiva.

Onnettomuutta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuoleman tuottamus. Poliisi pyytää, että onnettomuuden mahdolliset silminnäkijät tai onnettomuuspaikalle pysähtyneet ottaisivat yhteyttä lähimpään poliisiin.

Onnettomuuspaikka on pääosin saatu raivatuksi. Ajoittain onnettomuus aiheutti liikennekatkoksia tieosuudella, mutta nyt ajoväylät ovat avoimina.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran sunnuntaina kello 15:een mennessä.

 

Uutista on täydennetty klo 11.20 poliisin antamilla lisätiedoilla mm. henkilöauton kuljettajan ajamasta ylinopeudesta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti