Uutiset

Kurvinen ei lähde ehdolle Keskustan puheenjohtajaksi

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ilmoitti, ettei aio lähteä mukaan Keskustan puheenjohtajakisaan. Syyksi hän ilmoittaa, ettei aika ole oikea.
Antti Kurvinen ei lähde ehdolle puheenjohtajakisaan. Kuvassa Kurvinen Keskustan viime kesän puoluekokouksessa. Kuva: Silja Viitala
Antti Kurvinen ei lähde ehdolle puheenjohtajakisaan. Kuvassa Kurvinen Keskustan viime kesän puoluekokouksessa. Kuva: Silja Viitala

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ei aio pyrkiä Keskustan puheenjohtajaksi ylimääräisessä puoluekokouksessa Kouvolassa 7.9. Hän kertoi asiasta tiistaina tiedotteessaan. Syyksi hän sanoo sen, ettei aika ole hänelle oikea.

– Jokaisen ihmisen pitää miettiä ja tunnistaa, miltä paikalta juuri hän parhaiten kulloisessakin tilanteessa voi palvella yhteiskuntaa, Kurvinen kirjoittaa tiedotteessaan.

Antti Kurvinen kertoo miettineensä ratkaisua pitkään. Tiedotteessaan hän sanoo tehneensä päätöksen itse.

– Olen pohtinut erittäin pitkään ja huolellisesti omaa ratkaisuani Keskustan puheenjohtajuuden osalta. Tekemäni päätös on omani ja olen tehnyt sen ennen kaikkea kuunnellen omia sisäisiä tuntojani.

Kurvinen aikoo keskittyä Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajana oloon.

Elinkeinoministeri Katri Kulmuni kertoi Twitterissä, että aikoo pitää infon huomenna keskiviikkona puoluetoimistolla. Se on sama paikka, jossa Antti Kaikkonen kertoi viime viikolla pyrkivänsä keskustan puheenjohtajaksi.

Kulmuni on yksi suosikeista Keskustan johtoon.

Uusimmat

Fingerpori

comic