Uutiset

Laivat lähtevät myöhässä Tukholmasta - turvatoimet laivoilla tiukat

 

Tukholman iskun aiheuttama liikennekaaos vaikuttaa sekä Silja Linen laivojen että Viking Linen Cinderellan lähtöaikatauluun Tukholmasta.

Cinderella lähtee yleensä klo 18 paikallista aikaa.

– Tukholman liikenneongelmien vuoksi lähtö on vasta kaksi tuntia normaaliaikataulua myöhemmin, kertoo Viking Linen tiedotusjohtaja

Johanna Boijer-Svahnström

Lännen Medialle.

Silja Serenade otti suunnan Helsinkiin vasta tuntia normaalia myöhemmin, Silja Linen Turun-, Riian- ja Tallinnan-laivat noin puoli tuntia myöhässä..

– Liikenne on Tukholmassa sen verran sekaisin, että olemme halunneet varmistaa matkustajien ehtimisen laivalle, viestintäjohtaja

Marika Nöjd

kertoo.

Boijer-Svahnstromin mukaan viranomaiset eivät ole antaneet laivayhtiöille tiedotetta nousseesta turvallisuusriskistä, mutta turvatarkastukset tehdään nyt entistäkin tarkemmin.

– Tukholmasta ja Kappelskäristä lähtevien matkustajien henkilöllisyystodistukset tarkastetaan normaalia perusteellisemmin ja matkatavarat skannataan. Olemme valppaina, hän lisää.

Ohjelma laivoilla on Nöjdin ja Boijer-Svahnströmin mukaan normaali.

– Silja Serenadella tarjoamme matkustajille kriisin jälkikäsittelymahdollisuutta, mutta muuten ohjelmaa ei ole muutettu, Nöjd toteaa.

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic