Uutiset

Leicesterin räjähdys tuhosi nelihenkisen perheen kodin - raunioista etsitään yhä uhreja

Leicesterissä Keski-Englannissa tapahtunut räjähdys tuhosi pikkukaupan ja sen yläpuolella sijainneen kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Leicestershiren poliisi vahvisti maanantaina, että räjähdyksessä kuoli ainakin neljä ihmistä. Lisäksi neljä uhria on edelleen sairaalahoidossa. Yksi heistä on poliisin mukaan kriittisessä tilassa.

BBC:n mukaan pelastustyöntekijät etsivät vielä maanantaipäivällä mahdollisia lisäuhreja rakennuksen raunioista.

Leicester Mercury -lehden mukaan tuhoutuneessa rakennuksessa asui nelihenkinen perhe. Sitä ei tiedetä, oliko perhe kotona räjähdyksen aikana. Lehden mukaan yksi kuolleista on nuori mies.

Poliisi tiedotti myöhään sunnuntai-iltana, että se ei usko räjähdyksen liittyneen terrorismiin. Maanantain aamupäivän aikana räjähdyksen syy ei ollut vielä selvillä. Poliisin tuoreimman tiedotteen mukaan onnettomuuden tutkinta jatkuu.

Onnettomuus tapahtui sunnuntai-iltana seitsemältä paikallista aikaa. Voimakas räjähdys romahdutti kolmikerroksisen rakennuksen kokonaan. Englantilaiseen tapaan se sijaitsi kadun varressa kiinni viereisissä rakennuksissa. Ne kärsivät myös vaurioita. Viereisessä pikaruokalassa työskennellyt nainen kertoi Mirror-lehdelle, että hän säästyi täpärästi osumilta sisäkaton sortuessa myymälässä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti