Uutiset

Lentokenttäkyydit vaihtuivat ruoan kotiinkuljetukseen – Notkeimmat yritykset ovat jo vaihtaneet toimialaa koronakriisin takia

Lentokenttäkuljetuksia hoitanut yritys joutui vaikeaan tilanteeseen, kun matkustaminen loppui lähes kokonaan. Yritys teki suuren muutoksen, mikä turvasi työpaikat ja mahdollisti jopa uusia rekrytointeja. Suomen Yrittäjien ekonomistin Petri Malisen mukaan poikkeusolot pakottavat yritykset uusiin innovaatioihin, joista voi seurata pitkällä aikavälillä jopa uutta kasvua.
Matias Somppi on kerännyt ja kuljettanut ruokaostoksia reilun viikon ajan. Sitä ennen hän kuljetti ihmisiä lentokentälle. Kuva: Arttu Laitala

Lentokenttäkuljetuksia hoitanut yritys joutui vaikeaan tilanteeseen, kun matkustaminen loppui lähes kokonaan. Yritys teki suuren muutoksen, mikä turvasi työpaikat ja mahdollisti jopa uusia rekrytointeja. Suomen Yrittäjien ekonomistin Petri Malisen mukaan poikkeusolot pakottavat yritykset uusiin innovaatioihin, joista voi seurata pitkällä aikavälillä jopa uutta kasvua.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti