Uutiset

Lidl avaa Suomessa ensimmäisen verkkokauppansa – "kerätään kokemuksia suomalaisten verkko-ostamisesta"

Valikoimaan kuuluu lisäravinteita, superfoodia, pähkinöitä ja vitamiineja. Verkossa testataan myös muiden tuoteryhmien myyntiä, kuten joulun lahjatuotteita. Lidlin verkkokauppa on kehitetty Suomessa.
Lidlin verkkokauppa toimii Suomessa ja toimittaa tuotteita manner-Suomen alueelle.

Lidl avaa tänään Suomessa ensimmäisen verkkokauppansa, jonka valikoimaan kuuluu lisäravinteita, superfoodia, pähkinöitä ja vitamiineja. Verkossa testataan myös muiden tuoteryhmien myyntiä, kuten joulun lahjatuotteita.

Kyseessä on pilotti, jolla kerätään kokemuksia suomalaisten verkko-ostamisesta.

Lidlillä on Euroopassa useita erilaisia verkkokauppoja, joissa myydään esimerkiksi käyttötavaroita, viinejä ja matkoja. Sportyfeel-verkkokauppa on puolestaan kehitetty Suomessa yhdessä suomalaisten kumppaneiden kanssa.

Kattavasta ruoan tai käyttötavaran verkkokaupasta ei ole kyse

Lidl myy Sportyfeel-verkkokaupassa myymälästä tuttuja tuotteita, mutta valikoima on laajempi ja osa tuotteista myydään totuttua suuremmissa pakkauksissa.

Kattavasta ruoan tai käyttötavaran verkkokaupasta ei ole nyt kyse.

– Sportyfeel.fi on meille alusta, jolla voimme pienimuotoisesti testata ja kokeilla erilaisia verkkokaupan ratkaisuja. Tulemme testaamaan joitakin erilaisia tuotteita, palveluita ja kampanjoita joulusesongin ja ensi vuoden aikana, Lidl Suomen toimitusjohtaja Lauri Sipponen kertoo tiedotteessa.

Joulusesonkia varten verkkokauppaan on perustettu joulutori, johon on kerätty lahjaideoita ja sesongin ajankohtaisia ruokatuotteita.

– Haluamme omalta osaltamme auttaa luomaan ja parantamaan suomalaisen verkkokaupan toimintaedellyksiä. Suomessa on vahvaa verkkokauppaosaamista. Sportyfeel-verkkokaupassa niin suunnittelu, alusta, maksupalvelut kuin logistiikkakin ovat kotimaista työtä, Sipponen jatkaa.

Automaatteja on lähes 50

Lidl on aiemmin tänä vuonna asennuttanut myymälöihinsä Smartpost-automaatteja. Automaatteja on vuoden loppuun mennessä lähes 50 Lidlin yhteydessä.

– Uskon, että jatkossa entistä useampi asiakkaamme tilaa verkosta erilaisia tuotteita ja palveluita, joiden noudon yhteydessä on kätevää käydä hakemassa ruokakaupasta tuoreet kasvikset, leivät ja maidot. Kivijalkaa tarvitaan jatkossakin, Sipponen summaa.

Lidlin verkkokauppa toimii Suomessa ja toimittaa tuotteita manner-Suomen alueelle.

Verkkokaupasta ostetut tuotteet voi tilata Postin noutopisteeseen, automaattiin tai kotiosoitteeseen. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.

Uusimmat

Fingerpori

comic