Uutiset

Matkahuolto kampanjoi torstaina euron pakettilähetyksillä ja hankkii pakettiautomaatteja – tavoitteena 300 pakettiautomaatin verkosto Suomeen

Matkahuolto tempaisee torstaina tarjoamalla pakettien lähettämisen yhden euron hintaan.

Matkahuolto käynnistää loppuvuoden pakettisesongin kampanjalla, joka tarjoaa yhden päivän ajan pakettien lähettämisen yhdellä eurolla. Tarjoushinta koskee torstaina Matkahuollon verkkosivuilta ja toimipisteistä ostettuja enintään 10 kilon Lähi-paketteja. Ne ovat perillä vastaanottajan lähellä olevassa toimipisteessä 1–3 päivän kuluessa.

Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman ei arvioi ennakkoon, kuinka suurta kysyntää kampanjapäivä torstaina aiheuttaa.

– Toivottavasti mahdollisimman paljon. Tämä on itsellemme pieni kysymysmerkki, kuinka hyvin kuluttajat löytävät kampanjamme. Toivomme tuhansia pakettilähetyksiä, Erkki Vehman sanoo.

– Haluamme lisätä kuluttajien tietoisuutta laajasta palveluverkostostamme, joka kattaa koko maan. Paketteja voi lähettää ja noutaa pian lähes 1 600 toimipisteestä. Verkostoon kuuluu omien pisteidemme lisäksi muiden muassa K-Marketteja, R-kioskeja ja uusia pakettiautomaatteja, Vehman kertoo.

Matkahuollon kautta kulkee vuosittain 13 miljoonaa pakettia. Vehman kertoo, että kuluttajien lähetyksissä suurin piikki on jouluna. Toinen suosittu pakettien lähettämisajankohta on keväällä koulujen päättymisen aikaan.

– Kuluttajien keskuudessa vertaiskaupan suosio kasvaa, eli verkkopalveluiden välityksellä tapahtuvan kuluttajien keskinäisen kaupan myötä paketteja lähetetään yhä enemmän.

Matkahuolto aikoo panostaa pakettiautomaatteihin

– Tavoitteenamme on rakentaa 300 pakettiautomaattia Suomeen 15–20 automaatin viikkovauhtia. Tällä hetkellä niitä on noin 50 isoissa kauppakeskuksissa ja marketeissa sekä K- että S-ryhmässä.

Euron kampanjan taustalla on ajatus kannustaa palauttamaan tutuilta lainatut tavarat omistajilleen.

– Monelta meistä löytyy nurkista tavaroita, jotka painavat omaatuntoa, koska ne ovat olleet kaverilta lainassa vähän turhankin pitkään. Ehkä kirjahyllyssä on kirja, varaston seinällä porakone tai kellarissa retkikeitin, jonka lainasit kymmenen vuotta sitten, mutta et vain ole tullut palauttaneeksi sitä. Haluamme tarjota mahdollisuuden hyvään tekoon ja hyvään mieleen, Erkki Vehman kuvailee.

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, jonka pääliiketoiminta-alat ovat matka- ja pakettipalvelut. Matkapalvelut ylläpitää ja kehittää julkisen joukkoliikenteen matkustuspalveluja, muun muassa valtakunnallisia aikataulu- ja matkakorttijärjestelmiä.

Pakettipalvelut ylläpitää ja kehittää bussiliikenteeseen perustuvaa paketinkuljetusjärjestelmää, jonka kautta paketteja voi lähettää ympäri Suomen sekä yhteistyökumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Matkahuollon palveluverkosto kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen.

Uusimmat

Fingerpori

comic