Uutiset

Meghan Marklen isä pyytää apua kuningatar Elizabethilta, jotta hän saisi taas yhteyden Meghaniin

Prinssi Harryn vaimo Meghan Markle ei ole useisiin kuukausiin vastannut isänsä tekstiviesteihin.
Meghan Markle avioitui prinssi Harryn kanssa viime toukokuussa. Pariskunta odottaa ensimmäistä lastaan. Kuva: FACUNDO ARRIZABALAGA

Meghan Marklen isä on vedonnut Britannian kuningattareen Elisabeth II:een, jotta tämä auttaisi häntä saamaan taas yhteyden tyttäreensä.

Thomas Markle sanoi ITV-kanavan haastattelussa maanantaina, että hän ei ole ollut yhteyksissä tyttäreensä Meghan Markleen useiden kuukausien ajan. Marklen mukaan tytär ei ole vastannut hänen tekstiviesteihinsä, joita hän on lähettänyt toistuvasti.

Asiasta kertoo muun muuassa uutistoimisto Reuters.

Meghan Markle, Sussexin herttuatar, avioitui prinssi Harryn, Elisabethin pojanpojan, kanssa toukokuussa. Myös Thomas Marklen oli määrä osallistua häihin, mutta päiviä aiemmin hän ilmoitti estyvänsä sydänleikkauksen vuoksi.

– Arvostaisin mitä tahansa, mitä hän (kuningatar Elisabeth)voi tehdä, ja ajattelisin, että hän haluaisi ratkaista perheongelmia, Thomas Markle sanoi haastattelussa.

– Kaikki perheet, kuninkaalliset tai muuten, ovat samanlaisia, ja perheiden tulisi olla yhdessä ainakin juhlapyhien aikaan, Markle sanoi.

Thomas Marklen mukaan Meghan Markle, 37, ei ollut lähettänyt hänelle joulukorttia. Hän kuitenkin ilmaisi toiveikkuutensa, että jossain vaiheessa he pystyisivät saamaan välinsä kuntoon.

”Hänestä tulee hyvä äiti”

Thomas Markle kehotti televisiossa Meghania ottamaan yhteyttä.

– Rakastan tytärtäni hyvin paljon, ja hänen täytyy tietää se. Riittää, että lähetät minulle tekstiviestin, Thomas Markle sanoi haastattelussa.

Harry, 34, ja Meghan odottavat ensimmäistä lastaan, jonka on määrä syntyä ensi keväällä.

– Toivon toki, että kaikki sujuu hyvin, heille tulee kaunis vauva ja pääsen näkemään pienen Meghanin tai pienen Harryn. Se olisi tosi mukavaa, ja odotan sitä tapahtuvaksi. Hänestä tulee hyvä äiti, Markle sanoi.

Thomas Markle sivuutti puheet siitä, että Meghan voisi olla joskus ilkeä. Isänsä mielestä tytär on hyvin kohtelias, koska hän on kasvanut Hollywoodin estradeilla.

– Hän on aina ollut hyvin kontrolloiva, ja se on osa hänen luonnettaan, mutta hän ei ole koskaan ollut ilkeä, Thomas Markle sanoi, kun häneltä kysyttiin, onko hänen tyttärensä kiipijä.

Uusimmat

Fingerpori

comic