Uutiset

Meghanin hymy hurmasi yleisön – morsiamen äidin ja prinssi Harryn liikutus saivat sympatiapisteet

Väki hurrasi onnesta sekaisin Long Walkilla, kun morsian Meghan Markle ajoi ohi. Yleisö antoi myös kuningatar Elisabetille raikuvat aplodit.

-Have a seat, granny, joku kehotti kuningatarta istumaan.

Marklen äiti itki jo ennen hääseremonian alkamista. Myös prinssi Harry herkistyi.

Morsiamen saattoi alttarille sulhasen isä prinssi Charles, kun oma isä ei päässyt paikalle.

Suurin jännitys paikan päällä on se, toimivatko näytöt keskeytyksettä. Kun seremonia alkoi, Long Walkille laskeutui mykistävä hiljaisuus, kun monikymmentuhatpäinen yleisö asettui seuraamaan sitä.

 

The Long Walk -viheriöllä on tuhansia ihmisiä, kiitos osin myös aurinkoisen päivän.

Yleisössä harmiteltiin, ettei puvusta näkynyt ruudulta suurta vilausta. Marklen hymy alttarilla sai yleisön kuitenkin puhkeamaan riemuun.

Tunnelma Long Walkilla on uskomattoman intensiivinen – väki elää sykkeessä mukana.

-You’re the man!” mies huusi, kun Harry sanoi ”I will”. Hurraa-huutoja herätti myös Meghanin myönteinen päätös. Ihmiset rukoiivat mukana. Kuului vain niiskuntaa, kun amerikkalaispastori puhui.

Pitkin ihmisriviä tunnelmaa nostattivat paitsi lauluryhmät, myös poliisit. Virkavalta kulki kulkureitin keskellä huudattamassa yleisöä. Siellä täällä popsahtelivat myös kuohuviinipullon korkit, ja yleisö saa janoonsa juotavaa myös alueen kojuista.

Long Walkin näytöiltä ihmiset seurasivat tiiviisti ohjelmaa siitä asti, kun häävieraat saapuivat. Suuria aplodeja saivat varsinkin tutut naamat, kuten George ja Amal Clooney sekä David ja Victoria Beckham. Sinivalkopunainen yleisö puhkesi spontaaniin riemuun heidät nähdessään.

Lontoosta on junayhtiöiden mukaan lähtenyt kymmeniätuhansia ihmisiä pikkukaupunkiin.

 

 

 

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic