Uutiset

Mies ampui lääkärin, farmaseuttisen avustajan ja poliisin Chicagon sairaalassa – toinenkin ampumistapaus USA:ssa Denverissä

Neljä ihmistä kuoli ammuskelussa Chicagon sairaalan alueella. Myös Denverissä sattui ampumistapaus, jossa yksi kuoli ja neljä loukkaantui.
Aseistautunut mies ampui lääkärin kuoliaaksi Chicagossa Mercy Hospital -sairaalan ulkopuolella maanantaina. Sitten mies hyökkäsi sairaalaan ja tappoi farmaseuttisen avustajan ja poliisin. Myös ampuja itse kuoli.

Neljä ihmistä on kuollut ampumavälikohtauksessa Chicagossa Yhdysvalloissa maanantaina paikallista aikaa ja viime yönä Suomen aikaa.

Uutistoimisto Reuters kertoo, että aseistautunut mies ampui lääkärin kuoliaaksi Chicagossa Mercy Hospital -nimisen sairaalan ulkopuolella. Ampumisen jälkeen mies hyökkäsi sairaalaan ja tappoi farmaseuttisen avustajan ja poliisin.

Myös ampuja itse kuoli. The New York Times uutisoi, että ampujaa ei ole vielä tunnistettu aamulla Suomen aikaa. Poliisi ei vielä osannut sanoa, kuoliko ampuja poliisin luodista vai ampuiko tämä itsensä.

Reutersin mukaan Chicagon poliisipäällikkö Eddie Johnson sanoi lehdistötilaisuudessa, että lääkärin ampumisessa on kysymys perheväkivallasta.

Chicagon tiedotusvälineet kertovat, että ampuja oli lääkärin ex-puoliso.

Kuollut poliisi oli 28-vuotias perheellinen

Kuollut poliisi oli Samuel Jimenez, joka liittyi viime vuonna Chicagon poliisivoimiin. Hän oli 28-vuotias, naimisissa ja perheellinen.

– Chicagon kaupunki menetti lääkärin, farmaseuttisen avustajan ja poliisin, jotka tekivät työtä, jota rakastavat, Chicagon kaupunginjohtaja Rahm Emanuel kertoi toimittajille tiedotustilaisuudessa.

– Tapahtuma iskee Chicagon sieluun ja sillä on pahan kasvot, hän jatkoi.

Toista poliisia kohti ammuttiin myös, mutta hän ei loukkaantunut.

Myös Denverissä ammuskelu, jossa yksi kuoli ja neljä loukkaantui

Yhdysvalloissa sattui toinenkin ampumistapaus viime yönä. Reutersin mukaan yksi ihminen kuoli Denverin keskustassa sattuneessa ammuskelussa. Neljä henkilöä on viety sairaalahoitoon.

Tapahtumat alkoivat neljältä iltapäivällä paikallista aikaa alueella, joka tunnetaan hotelleista ja ravintoloista. Alue on lähellä baseball-joukkue Colorado Rockiesin kotikenttää.

Denver Post -lehden mukaan silminnäkijä huomasi, että ampuja pakeni autoonsa, sulki oven kiinni ja pakeni nopeasti paikalta.

Uusimmat

Fingerpori

comic