Uutiset

Miksi ihmiset nousivat henkilöautosta keskellä tietä? – Poliisi kertoo tänään lisää Luumäen kolarista, jossa kaksi jäi rekan alle ja kuoli

Henkilöauto oli pysähtynyt Kuutostielle, ja kaksi ihmistä nousi autosta tielle. Takaa tullut rekka-auto törmäsi heihin sekä pysäköityyn autoon.
Luumäki sijaitsee Kouvolan ja Lappeenrannan puolivälissä. Onnettomuus sattui Kuutostiellä, jossa on kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan. Kuva: Kimmo Penttinen
Luumäki sijaitsee Kouvolan ja Lappeenrannan puolivälissä. Onnettomuus sattui Kuutostiellä, jossa on kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan. Kuva: Kimmo Penttinen

Kaksi ihmistä on kuollut viime yönä Etelä-Karjalassa Luumäellä, kun he jostakin syystä nousivat Kuutostiellä henkilöautosta suoraan rekan eteen.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo, että henkilöauto oli pysähtynyt valtatielle Jurvalan kohdalla noin kahden aikaan yöllä ja autosta oli noussut kaksi henkilöä tielle.

Takaa tullut rekka-auto oli törmännyt heihin sekä pysäköityyn autoon. Tiellä olleet kaksi henkilöä menehtyivät välittömästi, ja sen lisäksi yksi henkilöautossa sisällä ollut henkilö loukkaantui.

Poliisi tutkii asiaa ja tiedottaa asiasta lisää sunnuntaina päivällä.

STT kertoo, että pelastuslaitoksen mukaan tiellä on onnettomuuspaikan kohdalla kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan. Onnettomuus sattui Kouvolan suuntaan menevillä kaistoilla. Tie onnettomuuspaikalla on suora.

Palomestari Arto Tainan mukaan sää oli yön aikana Luumäellä hyvä, ja tie onnettomuuspaikalla oli kuiva, STT kirjoittaa. Luumäki sijaitsee Kouvolan ja Lappeenrannan puolivälissä.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti